ledis7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2010
- Like
- 1.520
- Πόντοι
- 206
Ο Νονός του bromikou λέγεται. Λεωφ. Αθηνών, Χαϊδάρι.Ωραιος μαν,απο που?
Ο Νονός του bromikou λέγεται. Λεωφ. Αθηνών, Χαϊδάρι.Ωραιος μαν,απο που?
Kαντινα;Ο Νονός του bromikou λέγεται. Λεωφ. Αθηνών, Χαϊδάρι.
Αν δεν κάνω λάθος ξεκίνησε σαν καντίνα πριν από αρκετά χρόνια και μετά άνοιξε μαγαζί.Kαντινα;
Mπραβο του που κράτησε το αρχικό όνομα του μαγαζιού ,χάρη σε αυτό τον έμαθαν.Αν δεν κάνω λάθος ξεκίνησε σαν καντίνα πριν από αρκετά χρόνια και μετά άνοιξε μαγαζί.
....Ποδαράτα και ενίοτε εναλάξ τρέξιμο ! και κατόπιν λίγο ποδήλατο και από1η Μαιου και μπανάρα !Tα χιλιόμετρα θα γίνουν με τα πόδια ή με ρόδα;
Oταν ακούω την λέξη αυτή μου έρχεται μια τάση προς εμετό...ο,τι χειρότερο για συζήτηση με θέμα το φαγητό!!....Ποδαράτα και ενίοτε εναλάξ τρέξιμο ! και κατόπιν λίγο ποδήλατο και από1η Μαιου και μπανάρα !
Υ.Γ Sorry για το Bro δεν είναι στην αργκό μου, χάρην γούστου το έθεσα.-
Τι είναι το fit&slim;με συνοδεία Fit&Slim, ελίτσες, ψωμάκι ζυμωτό και λίγο παγωμένο λευκο οίνο ! Και τώρα ήρθε η ώρα για σιέστα !![]()
Βάλτο σε καμμία πίτα καλύτερα.με λαδορίγανη ΓΑΜΑΤΟ !![]()
Δεν ξέρω αν καταστρέφει τις πρωτείνες η θερμοκρασία στο ψήσιμο !Βάλτο σε καμμία πίτα καλύτερα.
Το βραδυ μαν πιστευω λαιλαπαΣολωμός από αβ, πατατοσαλάτα και σαλάτα iceberg .![]()

Nα αποφεύγεις όλες αυτές τις παπαριές που λένε ότι είναι με πολλές πρωτεϊνες...όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι ...εγώ είχα δοκιμάσει μια κρέμα με επιπλέον πρωτεϊνες και ήταν ΑΓΕΥΣΤΗ ...θα την πετούσα όμως την έσωσα με μπόλικη ζάχαρη και κανέλα.Δεν ξέρω αν καταστρέφει τις πρωτείνες η θερμοκρασία στο ψήσιμο !
Super!Σολωμός από αβ, πατατοσαλάτα και σαλάτα iceberg .![]()