dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 114.142
- Πόντοι
- 39.911
Χοιρινό ή κοτόπουλο ο γύρος ?Ωρα για τσιμπημα,3 πιτογυρα χωρις κρεμμυδι,ζιρο.
Χοιρινό ή κοτόπουλο ο γύρος ?Ωρα για τσιμπημα,3 πιτογυρα χωρις κρεμμυδι,ζιρο.

Δεν έχεις ανάγκη εσύ μεμνηστευμένε φίλε μου.παιδια και εγω μαγειρευω....αυγουλακια βραστα και τηγανιτα,μακαρονια σκετα![]()
Ποσέ τα αυγά; Οι πεπες στα ποσα λεπτα;παιδια και εγω μαγειρευω....αυγουλακια βραστα και τηγανιτα,μακαρονια σκετα![]()
ΡινοΧοιρινό ή κοτόπουλο ο γύρος ?
ΕτσιΠοσέ τα αυγά; Οι πεπες στα ποσα λεπτα;
Εγώ μόνο τοστ ξέρω να μαγειρεύω βρε μαλακαπαιδια και εγω μαγειρευω....αυγουλακια βραστα και τηγανιτα,μακαρονια σκετα![]()

Πω ρε πουστη ανεπροκοπε,ηρωας η κυραΕγώ μόνο τοστ ξέρω να μαγειρεύω βρε μαλακα
Υγ μερικές φορές το ξεχνάω και βγαίνει κάρβουνο![]()
Τοστ γινεται πολυ καλό γκουρμε πιατο ΑΝ το προσεξειςΕγώ μόνο τοστ ξέρω να μαγειρεύω βρε μαλακα
Υγ μερικές φορές το ξεχνάω και βγαίνει κάρβουνο![]()
τι ποσε τηγανιτα και συνηθως σπαει το ενα και βραστα που σπαει το κελυφος και ετσι κλεινω το ματιΠοσέ τα αυγά; Οι πεπες στα ποσα λεπτα;

Να βαλεις και αυγο μεσα ματι τυρι και μαγιονεζα λαιλαπαΤοστ γινεται πολυ καλό γκουρμε πιατο ΑΝ το προσεξεις
Να σου κάμω μανάρα μου με φουαντρε Υφαντής και διπλό τυράκι να γλείφεις τα δάχτυλα σουΤοστ γινεται πολυ καλό γκουρμε πιατο ΑΝ το προσεξεις
Τι ψωμι μανΝα σου κάμω μανάρα μου με φουαντρε Υφαντής και διπλό τυράκι να γλείφεις τα δάχτυλα σου![]()
Δε νομίζω να έχεις τυχη.Να σου κάμω μανάρα μου με φουαντρε Υφαντής και διπλό τυράκι να γλείφεις τα δάχτυλα σου![]()

Κρις κρις ΜπριοςΤι ψωμι μαν
Στη ψωμιερα κτλΚρις κρις Μπριος![]()
Τοστακι είπαμε να φτιάξουμε μαν , όχι να πέσει λαίλαπαΔε νομίζω να έχεις τυχη.
Προσπάθησε με αβοκάντο σολωμο και πικλες μαγαδασκαρης![]()

Κρις κρις Μπριος![]()
Καλά κρασιά, ούτε αυγά δεν ξέρεις να βράζειςτι ποσε τηγανιτα και συνηθως σπαει το ενα και βραστα που σπαει το κελυφος και ετσι κλεινω το ματι
ΠΕΠΕΣ 12-14 λεπτα![]()
Μαλακό είναι παππούλη