Vyzarou
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2021
- Like
- 13.432
- Πόντοι
- 2.256
Από πού η βόμβα φίλε μου;;Κι εγώ το απόγευμα βομβαρδισμένα μανταρίνια να δροσιστώ

Από πού η βόμβα φίλε μου;;Κι εγώ το απόγευμα βομβαρδισμένα μανταρίνια να δροσιστώ

Μια λες γράφω πολλά και μετά θέλεις αναλυτικά.Τι γεύση;;με το τσιγκελι θα στα βγάζω;;![]()
Μάλλον από Χεζμολαχ, Ισις, κάτι τέτοιο.Από πού η βόμβα φίλε μου;;![]()
Φραουλα σοκολατα βανιλιαΤι γεύση;;με το τσιγκελι θα στα βγάζω;;![]()
Δεν έπρεπε να τα πάρειςΜια λες γράφω πολλά και μετά θέλεις αναλυτικά.
Αποφάσισε επί τέλους.
Μάλλον από Χεζμολαχ, Ισις, κάτι τέτοιο.
Μανταρίνια Ισραήλ γράφανε.
Είναι νόστιμα, μια φορά δοκίμασα και παίρνω συνέχεια.Δεν έπρεπε να τα πάρεις![]()
Μπορείς να φτιάξεις γρανίτες από φρούταΕίναι νόστιμα, μια φορά δοκίμασα και παίρνω συνέχεια.
Δεν τρώω παγωτά, μόνο φρούτα .

Σπιτικές μπορώ, με μάνγκο κλπ.Μπορείς να φτιάξεις γρανίτες από φρούτα![]()
Συνδυασμός των δύο.Η μπουρδέλοτσάρκα ή το μισό στρεμμα σνίτσελ είναι ελιξίριο μακροζωίας; Ή μήπως ο συνδυασμός;
Γιατί?Δεν έπρεπε να τα πάρεις![]()

Όχι ρε συ..τι είμαι εγώ;Κανας ντιγκινταγκας που τρώει διαρκώς πράγματα με χαμηλά λιπαρά για να δείχνει στυλατος με το στριγκ στην παραλία;Αυτοί αναστατώνονται με κάνα σνίτσελ και μετά δεν μπορούν να συνερθουν από το χεσιμο .και σε πήγε πριονοκορδέλα?
Το τραπέζι ικεα μαν?Αγοράστηκαν χθες από Bazaar. Τσακίζεται το φιστίκι τώρα.
εντάξει μαν άραξε σνίτσελ έφαγες όχι βίδες και πρόκεςΌχι ρε συ..τι είμαι εγώ;Κανας ντιγκινταγκας που τρώει διαρκώς πράγματα με χαμηλά λιπαρά για να δείχνει στυλατος με το στριγκ στην παραλία;Αυτοί αναστατώνονται με κάνα σνίτσελ και μετά δεν μπορούν να συνερθουν από το χεσιμο .
Μποϊκοτάζ στα προϊόντα από ΙσραήλΓιατί?![]()

σωστά μαν.Το τραπέζι ικεα μαν?
Από που η εφημερίδα μαν;;;Μποϊκοτάζ στα προϊόντα από Ισραήλ![]()
Από ανακύκλωσηΑπό που η εφημερίδα μαν;;;
Εγώ πίνω φιλτραρισμενοΌλη η Αθήνα εμφιαλωμένο πίνει;![]()
Aυτοι οι ντιγκινταγκες δεν τρώνε σνίτσελ αλλά φυτρες φασολιών και γιαούρτια 0%...για αυτούς το σνίτσελ πραγματικά είναι βίδες και πρόκες.εντάξει μαν άραξε σνίτσελ έφαγες όχι βίδες και πρόκες![]()
τι λες ρε τυπε μια χαρα το βαζουν μεσα στις διατροφές των πούστηδων το σνίτσελ είσαι με τα καλά σου?Aυτοι οι ντιγκινταγκες δεν τρώνε σνίτσελ αλλά φυτρες φασολιών και γιαούρτια 0%...για αυτούς το σνίτσελ πραγματικά είναι βίδες και πρόκες.