ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.406
- Πόντοι
- 12.756
2 πυρεξ,εγω 3 κομματια τουβλαΠόσα μάτια τιτσιο;;
2 πυρεξ,εγω 3 κομματια τουβλαΠόσα μάτια τιτσιο;;
Εσύ νηστική έμεινες σμρ;Πόσα μάτια τιτσιο;;
Ωραία ανανεωμένη φώτο προφίλ, να τσιμπήσω λίγο?Το κύμα από πού;;
άχαστη συνταγήΑυτό το κάναμε στα 20... πού να το ξέραμε ότι θα μας χρειαστεί και στα 50 για την κολωνοσκόπηση...

και σε πήγε πριονοκορδέλα?Eχω δοκιμάσει γύρω στις 6 σνίτσελ μισό στρέμμα μετά από μπουρδελοτσαρκα ..ελιξίριο μακροζωίας .
Κάνει μπαμ ότι είναι από το ίντερνετ. Εκτός αν μπορεί να αποδείξει το αντίθετο.Ωραία ανανεωμένη φώτο προφίλ, να τσιμπήσω λίγο?
Καλησπέρα, το έγραψε μέρες πρινΚάνει μπαμ ότι είναι από το ίντερνετ. Εκτός αν μπορεί να αποδείξει το αντίθετο.
Ζαρου, challenge accepted?

Δεν είναι δική μου η φώτο, μην με ρωτήσετε![]()
Η μπουρδέλοτσάρκα ή το μισό στρεμμα σνίτσελ είναι ελιξίριο μακροζωίας; Ή μήπως ο συνδυασμός;Eχω δοκιμάσει γύρω στις 6 σνίτσελ μισό στρέμμα μετά από μπουρδελοτσαρκα ..ελιξίριο μακροζωίας .
Ρε μαν γιατί μας το χαλάς; Θα έδειχνε βυζγιαΚαλησπέρα, το έγραψε μέρες πριν![]()

Ευχαριστώ φίλε μουΚαλησπέρα, το έγραψε μέρες πριν![]()

Προφανώς και είναι από το ίντερνετ ρε μαν, στο αβαταρ θα βάλει τον εαυτό της; Δεν είναι της δουλειάς! @Vyzarou αυτή πριν τον καλαμαρη ήταν καλύτερη πάντως!Κάνει μπαμ ότι είναι από το ίντερνετ. Εκτός αν μπορεί να αποδείξει το αντίθετο.
Ζαρου, challenge accepted?
Χοιρινη τηγανιά με πουρέ πατάτας και χωριάτικη σαλάταΕσύ νηστική έμεινες σμρ;
Τίποτις. Γνωριζόμεθα ωραία μου κυρία;Ευχαριστώ φίλε μου![]()

Δε νομίζω αγαπητέΤίποτις. Γνωριζόμεθα ωραία μου κυρία;![]()

Από πού η κότα;;Ψητό στήθος κότα, ντοματομαρουλοσαλάτα, τζατζίκι (Έλβις). Μαργαρίτα νίτη, νερό Ζαγόρι
Σε ξύνει κι εσένα φίλε μου;;Όλη η Αθήνα εμφιαλωμένο πίνει;![]()
Θέλω να σπρώξω κάτι φίλτρα νερού στην αγορά και προσπαθώ να το φέρω με τρόποΣε ξύνει κι εσένα φίλε μου;;![]()

Νομίζω ‘’σε τρώει’’ είναι το σωστόΣε ξύνει κι εσένα φίλε μου;;![]()
)