Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 61.300
Πολυ καλοΕλιά νεαρού μόσχου με σάλτσα μακάλο.![]()
Πολυ καλοΕλιά νεαρού μόσχου με σάλτσα μακάλο.![]()
Και μετά λέτε για το μαρούλι μωρέ???? Χαχαχαχα![]()
Πρωινό κετογονικης διατροφης , αβοκαντο αυγο κ μπεικον στο φουρνο μ πολυ αλατι..
Τα σέβη μου που περπατάς ξυπόλυτη!![]()
Πρωινό κετογονικης διατροφης , αβοκαντο αυγο κ μπεικον στο φουρνο μ πολυ αλατι..
Mακαλο...από Μακεδονία,σωστά;Ελιά νεαρού μόσχου με σάλτσα μακάλο.![]()
Που εισαι εσυ μαναρα μου![]()
Πρωινό κετογονικης διατροφης ,αβοκαντο αυγο κ μπεικον στο φουρνο μ πολυ αλατι..

Ωραια μαν οτι να ναι καλο ειναιΚαρμπονάρα έκανα. Ο Θεός να την κάνει δηλαδή, δεν είναι η ορίτζιναλ με αυγά και γκουαντσάλε πως λέγεται αυτό αλλά μπέικον και κρέμα γάλακτος κτλ. Ρόνια νο6 World's Market από Βασιλόπουλο. Μαζί κουλούρι θεσ/νικης από νίτη και Pepsi twist.
![]()
Όντως, και φαΐ και foot content.Τα σέβη μου που περπατάς ξυπόλυτη!![]()
Έτσι είμαι και εγώ το καλοκαίρι στο σπίτι. Δεν μπορώ ούτε παντόφλα. Και τώρα ξυπόλυτος είμαι.Όντως, και φαΐ και foot content.
Ολο το χρονο ξυπολητη.. αλλα οταν ανεβηκα στον ολυμπο κορυφη ηταν κ καποιοι π το έκαναν ξυπολητοι ολη τη διαδρομη κ μ ειπαν πως νιωθουν ενεργεια απο το βουνο ..Έτσι είμαι και εγώ το καλοκαίρι στο σπίτι. Δεν μπορώ ούτε παντόφλα. Και τώρα ξυπόλυτος είμαι.![]()
Καψτο στο τζακιΌχι οτι σας νοιάζει, αλλά μιας και το 'φερε η Νικόλ, εγώ ΧειμΚαλοκαίρι τα τελευταία 40 χρόνια![]()
Ποτε θα κατεβεις?Καψτο στο τζακι

Ναι σωστά.Mακαλο...από Μακεδονία,σωστά;
Φοβάσαι το ρεύμα;Έτσι είμαι και εγώ το καλοκαίρι στο σπίτι. Δεν μπορώ ούτε παντόφλα. Και τώρα ξυπόλυτος είμαι.![]()
Όχι!Φοβάσαι το ρεύμα;