dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 112.987
- Πόντοι
- 39.911
Από πού ?Καλημερα καλο μηνα μπαγκετα τυρι κοτοπουλο αυγο ντοματα,χυμο καλι,καφεδαρα
Από πού ?Καλημερα καλο μηνα μπαγκετα τυρι κοτοπουλο αυγο ντοματα,χυμο καλι,καφεδαρα
Απο το φουρνο βλαχοςΑπό πού ?
Αυτό είναι φαγητό για τέτοια μεραΓαριδομακαροναδα σπεσιαλ,χταποδια,καλαμαρια,κρασια,ουζα,λαιλαπα
Απο που μαν?Πήγα και έφαγα έξω ψαρικά στην "Άνοιξη" στην Νέα Σμύρνη και τώρα ακολουθεί αυτό..
Ασπρούδης, ΚαλλιθέαΑπο που μαν?
Ωραιος μαν,και εγω μετα τα ψαρικα,ηρθαν κατι λουκουμαδεςΑσπρούδης, Καλλιθέα
Μας σέρβιραν γιαούρτι με βύσσινο, ενώ εγώ ήθελα σοκολάτα, αλλιώς θα πήγαινα να ξοδέψω χοντρά.Ωραιος μαν,και εγω μετα τα ψαρικα,ηρθαν κατι λουκουμαδες
Ανοιξη σου αρεσε?Μας σέρβιραν γιαούρτι με βύσσινο, ενώ εγώ ήθελα σοκολάτα, αλλιώς θα πήγαινα να ξοδέψω χοντρά.
Πήρα γαύρο, κολοκυθοκεφτέδες, πατάτες τηγανητές, σαλάτα, τυροκαυτερή, καλαμαρακιά. Πολύ καλή ποιότητα, το μαγαζάκι νορμάλ, εξυπηρέτηση καλή, πολύ σημαντικό γιατί μου άρεσαν όλα γευστικά, ήταν σωστά τηγανισμένα.Ανοιξη σου αρεσε?
Εν τω μεταξύ καθώς έβγαινα από το μαγαζί, πέρασε μια πιτσιρίκα με ένα σομόν κολάν, που διαγραφόταν όλο το brazil και η κωλάρα της!Μας σέρβιραν γιαούρτι με βύσσινο, ενώ εγώ ήθελα σοκολάτα, αλλιώς θα πήγαινα να ξοδέψω χοντρά.
Μιας και πας απο εκει θα σου στειλω ενα εκει καλλιθεα,ολα τα φερνει απο ψαροσκαλα Α ποιοτητας εχει τρατες.Πήρα γαύρο, κολοκυθοκεφτέδες, πατάτες τηγανητές, σαλάτα, τυροκαυτερή, καλαμαρακιά. Πολύ καλή ποιότητα, το μαγαζάκι νορμάλ, εξυπηρέτηση καλή, πολύ σημαντικό γιατί μου άρεσαν όλα γευστικά, ήταν σωστά τηγανισμένα.
Δυστυχώς Αθήνα θα είμαι μέχρι 15 Μάϊου, μετά σεζόν Σίφνο.Μιας και πας απο εκει θα σου στειλω ενα εκει καλλιθεα,ολα τα φερνει απο ψαροσκαλα Α ποιοτητας εχει τρατες.
Σου στειλα πμΔυστυχώς Αθήνα θα είμαι μέχρι 15 Μάϊου, μετά σεζόν Σίφνο.
Απο που αδελφεΕδώ παίχτηκε σκεπαστή με γυρο ρε μουνια!
χωρίς κόκα κόλα μαν?Εδώ παίχτηκε σκεπαστή με γυρο ρε μουνια!
Είχε και κόκα κόλα.χωρίς κόκα κόλα μαν?![]()