Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 782K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (0 μέλη και 52 επισκέπτες)
OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.517
Πόντοι
28.246
Όταν κάνεις γιουβετσι μοσχάρι στο φουρνο θα πρεπει να το δω, φωτο δηλαδή. Κατόπιν οπτικής επαφής θα σου πω αν έχεις τη τυχη να σε παντρευομαι :coffee:
Αν έχεις καλή προίκα, το χω. Παντρέψου εμένα.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Nicole

hardcorepse

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2025
Like
2.749
Πόντοι
456
Γιατί θα φας μπαν;
Ε και καλά το είπα! Εδώ αν το πιάτο δεν έχει τουλάχιστον 2000kcal με 70% λίπος και δεν σε στείλει μετά για εγχείρηση μπαλονάκι, δεν παίρνει λαικς

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu
OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.517
Πόντοι
28.246
Ε και καλά το είπα! Εδώ αν το πιάτο δεν έχει τουλάχιστον 2000kcal με 70% λίπος και δεν σε στείλει μετά για εγχείρηση μπαλονάκι, δεν παίρνει λαικς
Γεμιστά ορφανά μην φας μόνο. Τα άλλα το συζητάμε.

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
20.876
Πόντοι
5.946
@Zebu καιρό έχουμε να τραβήξουμε τα βυζιά μας μην αρχίζεις τις μαλακίες με τα γεμιστά!!!μην τραβήξουμε τα βυζιά μας παλι, αμαρτία είναι !!!:knuppel::knuppel::knuppel:

• Χαχα
OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.517
Πόντοι
28.246
@Zebu καιρό έχουμε να τραβήξουμε τα βυζιά μας μην αρχίζεις τις μαλακίες με τα γεμιστά!!!μην τραβήξουμε τα βυζιά μας παλι, αμαρτία είναι !!!:knuppel::knuppel::knuppel:
Για τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε. Αλλά για τα γεμιστά δεν σηκώνω κουβέντα.

olotyxeros

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
26
Like
3.487
Πόντοι
4.827
Αργυροαυστηρέ μου, δηλώνει κρεατοφάγος. Δείξε κατανόηση στο ευαίσθητο φύλλο μιας και εσύ είσαι και του όσπριου και του χόρτου.

Σου έχω και ευχάριστα νέα όμως. Και η @Nicole όλα τα κίτρινα τυριά, κασέρια τα λέει. Τα γιουβαρλάκια δεν γνωρίζω. :tooth:
Αν και άλλος είναι υπεύθυνος γενικά στο σάιτ στο θέμα της ορθογραφίας, το φύλο με ένα λ.

Εγώ σήμερα κοτόπουλο φούρνο με μανέστρα και τυριά τριμένα και για γλυκό τούρτα φράουλα από χθες που έμεινε από οικογενειακό πρόσωπο.

Τελευταία τροποποίηση:

hardcorepse

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2025
Like
2.749
Πόντοι
456
Γεμιστά ορφανά μην φας μόνο. Τα άλλα το συζητάμε.
Τα γεμιστά, όπως και όλα τα λαδερά, δεν έχουν καμία διατροφική αξία από μόνα τους, αν στα γεμιστά βάλεις και κιμά, κάτι πάει να γίνει, αλλά και πάλι! Αν τα φας καθαρά και μόνο για τη γεύση, γαμάνε τα γεμιστά, είτε με κιμά, είτε ορφανά με φέτα και ψωμί!!!

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.207
Πόντοι
16.235
Οχι όχι, μόνο βραστά και ψητά χωρίς λάδι τρώω, κάνω διατροφή, γι αυτό δεν ανεβάζω εδώ, γιατί θα φάω μπαν
Xωρις λάδι στερείσαι πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που έχει το λάδι.

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.517
Πόντοι
28.246
Αν και άλλος είναι υπεύθυνος γενικά στο σάιτ στο θέμα της ορθογραφίας, το φύλο με ένα λ.

Εγώ σήμερα κοτόπουλο φούρνο με μανέστρα και τυριά τριμένα και ηια γλυκό τούρτα φράουλα από χθες που έμεινε από οικογενειακό πρόσωπο.
Ο αυτόματος διορθωτής μου το μπε΄ρδεψε με το φύλλο για πίτα. :confused:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
56.450
Πόντοι
12.756
Τα γεμιστά, όπως και όλα τα λαδερά, δεν έχουν καμία διατροφική αξία από μόνα τους, αν στα γεμιστά βάλεις και κιμά, κάτι πάει να γίνει, αλλά και πάλι! Αν τα φας καθαρά και μόνο για τη γεύση, γαμάνε τα γεμιστά, είτε με κιμά, είτε ορφανά με φέτα και ψωμί!!!
Οχι ορφανα

Milanisti

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιαν 2026
Κριτικές
32
Like
6.984
Πόντοι
2.836
Θα μας στρώσει όλους η @Nicole κουφάλες. Θα βάζετε και πιάτα στημένα πλέον γιατί το θέλει αυτή. Για να ελέγχει.

Και όποιος καριόλης θέλει ας ξανα φάει γεμιστά ορφανά. Την έβαλα υπεύθυνη να εκτελεί τις αναφορές. :coffee:
Μην ξηγιέσαι έτσι ρε κουφάλα και είμαστε και σύγαυροι. Όλοι έχουμε τις προτιμήσεις μας στο φαγητό. Αλλά αν γουστάρεις έτσι θέτω υποψηφιότητα ρε καριόλη για αναφορά...

• Like
OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.517
Πόντοι
28.246
Με κιμά είναι καλύτερα. Τι θα τα γεμίσουμε μόνο με ρύζι και με τα μυρωδικά του;

hardcorepse

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2025
Like
2.749
Πόντοι
456
Xωρις λάδι στερείσαι πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που έχει το λάδι.
Σωστός! Εννοώ δεν μαγειρεύω με λάδι, βάζω λίγο μετά ωμό!
Αν δεν είσαι κάτω από το αυλάκι, σε δικαιολογώ!!! Μάλλον δεν έχεις φάει από σωστό μάγειρα με φρέσκα λαχανικά με πολύ και καλό λάδι!!!

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.517
Πόντοι
28.246
Αν δεν είσαι κάτω από το αυλάκι, σε δικαιολογώ!!! Μάλλον δεν έχεις φάει από σωστό μάγειρα με φρέσκα λαχανικά με πολύ και καλό λάδι!!!
Γέννημα θρέμμα καταυλακιώτης είμαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom