Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μου αρεσειΌντως η @Nicole εκτός απ' ότι μαγειρεύει ωραία, έχει και όμορφο στήσιμο στα πιάτα. Εγώ ας πούμε σήμερα έβρασα μια φασολάδα με ένα σουτζούκι μέσα και το αποτέλεσμα στο πιάτο είναι σαν εμετός.
Υ.Γ. Το αρτοειδές στα πλάγια είναι σκορδόψωμο απο νίτη (για να μην ξεχνιόμαστε...)
Νόμιζα ότι το σκόρδοψωμο υπάρχει μόνο σε πιτσαρίες....Όντως η @Nicole εκτός απ' ότι μαγειρεύει ωραία, έχει και όμορφο στήσιμο στα πιάτα. Εγώ ας πούμε σήμερα έβρασα μια φασολάδα με ένα σουτζούκι μέσα και το αποτέλεσμα στο πιάτο είναι σαν εμετός.
Υ.Γ. Το αρτοειδές στα πλάγια είναι σκορδόψωμο απο νίτη (για να μην ξεχνιόμαστε...)
Νουντλς με λαχανικά νιτη, δυο μερίδες, ροκφόρ![]()

Όντως η @Nicole εκτός απ' ότι μαγειρεύει ωραία, έχει και όμορφο στήσιμο στα πιάτα. Εγώ ας πούμε σήμερα έβρασα μια φασολάδα με ένα σουτζούκι μέσα και το αποτέλεσμα στο πιάτο είναι σαν εμετός.

Το λιγουρεύομαιΝόμιζα ότι το σκόρδοψωμο υπάρχει μόνο σε πιτσαρίες....
ΟχιΤο λιγουρεύομαι
Γλυκο θελω
Πρέπει οι υπεύθυνοι του σάιτ να βάλουν και ένα reaction ‘’drooling face’’, μόνο γι αυτό το νήμα και μόνο για τα πιάτα σου!!!![]()
![]()
Καλησπέρα κ απο μένα.. χοιρινές μπριζόλες μαριναρισμένες σε bbq σως κ νιφαδες κρεμμυδιού
Θα στειλω μιλφειγ μια κουτα φρεσκαδουραΓλυκο θελω
Κωνσταντίνιδη μιλφειγ στειλεΘα στειλω μιλφειγ μια κουτα φρεσκαδουρα
Ηρεμα μαν μην σου πεσει το νουντλςΠως κάνετε έτσι ρε πιρφοροι για δυο μπριζόλες με σως μπάρμπεκιου ναπουμε?
Ανωτερο θα στειλω στειλε διευθυνσηΚωνσταντίνιδη μιλφειγ στειλε
Εμεις η εσυ ρε αγαπη;Πως κάνετε έτσι ρε πιρφοροι για δυο μπριζόλες με σως μπάρμπεκιου ναπουμε?
Αργυροαυστηρέ μου, δηλώνει κρεατοφάγος. Δείξε κατανόηση στο ευαίσθητο φύλο μιας και εσύ είσαι και του όσπριου και του χόρτου.Ευ γέ!

Μπριζόλες με σως μπάρμπεκιου φτιάχνω κ εγώ. Φτιάξτε και κανα λαχανοντολμα ναπουμε μπας και παντρευτούμε κ εμειςΕμεις η εσυ ρε αγαπη;

Mηπως είναι δικιά μου ,από πάνω...Αργυροαυστηρέ μου, δηλώνει κρεατοφάγος. Δείξε κατανόηση στο ευαίσθητο φύλλο μιας και εσύ είσαι και του όσπριου και του χόρτου.
Σου έχω και ευχάριστα νέα όμως. Και η @Nicole όλα τα κίτρινα τυριά, κασέρια τα λέει. Τα γιουβαρλάκια δεν γνωρίζω.![]()
Αδερφέ έχω πήξει στο βραστό μαυρομάτικο, δεν ξέρω να μαγειρεύω, αν μένεις Αθήνα και μπορείς να φτιάχνεις παρόμοια εδέσματα, στείλε αριθμό σε pm, να σου παραγγέλνωΠως κάνετε έτσι ρε πιρφοροι για δυο μπριζόλες με σως μπάρμπεκιου ναπουμε?
Ναι για... από κείθε πάνου είναι.Mηπως είναι δικιά μου ,από πάνω...