ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.882
- Πόντοι
- 12.756
Ναι μαν καλά λες.... από τι χρώμα κότα ?
Ναι μαν καλά λες.... από τι χρώμα κότα ?
Με ή χωρίς αυγολέμονο;Γιουβαρλακια με σαλάτα λάχανο καρότο
ΆνευΜε ή χωρίς αυγολέμονο;
Δικός μου. Αυτός είσαι...
Δεν πιστεύω ???Καφε LOR τωρα τετραπλο με κιτ κατ γκοφρετακια.
Δεν πιστεύω ???
![]()
Εκλεψαν 12 τόνους σοκολάτας KitKat που προορίζονταν για την Ευρώπη
Το φορτηγό που μετέφερε 413.793 μπάρες από τη νέα της σειρά ξεκίνησε από την κεντρική Ιταλία, αλλά δεν έφτασε ποτέ στον προγραμματισμένο τελικό προορισμό του στην Πολωνία.www.kathimerini.gr

Λέει αν σαρώσεις τον κωδικό και βρεις ότι είναι από την κλεμμένη παρτίδα επικοινώνησε μαζί τους κλπ.... Διαφημιστικό κόλπο μου φαίνεται...... Αντί να πληρώσουν τικτόκερς να τρώνε κιτκατ και να λένε ακραίο ακραίο.... έκαναν αυτό.... Πιο φτηνά τους ήρθε...Δεν πιστεύω ???
![]()
Εκλεψαν 12 τόνους σοκολάτας KitKat που προορίζονταν για την Ευρώπη
Το φορτηγό που μετέφερε 413.793 μπάρες από τη νέα της σειρά ξεκίνησε από την κεντρική Ιταλία, αλλά δεν έφτασε ποτέ στον προγραμματισμένο τελικό προορισμό του στην Πολωνία.www.kathimerini.gr
Τυπε λεντη έχει καιρό να πεσει μια αναφορά και ο κλήρος πεφτει σε εσένα. Περιττό να σου πω, λόγω τραπεζομάντηλουΚότα ψητή από Σκλαβενίτη με τηγανιτές πατάτες δικές μου. Θα τα βουτάω σε μαγιονέζα. 7UP για τη χώνεψη.

Τυπε λεντη έχει καιρό να πεσει μια αναφορά και ο κλήρος πεφτει σε εσένα. Περιττό να σου πω, λόγω τραπεζομάντηλου![]()
Δηλαδή τη μαγιονέζα στο κοτόπουλο την θεωρείς δόκιμη επιλογή;
Στο ψάρι τι θα βάλει; Μουστάρδα ντιζόν;

Ενταξει προσπερναμε μαν ειναι οκ ο λεντηςΤυπε λεντη έχει καιρό να πεσει μια αναφορά και ο κλήρος πεφτει σε εσένα. Περιττό να σου πω, λόγω τραπεζομάντηλου![]()
Επειδή μου αρέσει πολυ η μαγιονέζα και κατανοώ τον συναγωνιστή, θα εμμείνω στην άποψη μου για το ντεκαντανς τραπεζομάντηλοΔηλαδή τη μαγιονέζα στο κοτόπουλο την θεωρείς δόκιμη επιλογή;
Στο ψάρι τι θα βάλει; Μουστάρδα ντιζόν;

Τι τσιμπησες μαν?Επειδή μου αρέσει πολυ η μαγιονέζα και κατανοώ τον συναγωνιστή, θα εμμείνω στην άποψη μου για το ντεκαντανς τραπεζομάντηλο![]()