celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 33.863
- Πόντοι
- 6.256
Ειπα να του στείλω τόσο που λες. 17κιλο. Αλλά μου είπε πήρε ήδη τόσο.17-18 κιλο ποσο?![]()
Λογικα θα βγαλει ενα σκ με τοσοΕιπα να του στείλω τόσο που λες. 17κιλο. Αλλά μου είπε πήρε ήδη τόσο.
Επειδή του το είχα τάξει θα του στείλω ένα συμπλήρωμα πέντε κιλά.

Μπάνιο θα κάνει;Λογικα θα βγαλει ενα σκ με τοσο![]()
Τι νούμερο μαν ρόνια,και τι κιμας?Μακαρόνια με κιμά. Το τυράκι ξέχασα, θα προστεθεί τώρα πριν τα φάω.
ΜΑΚΒΕΛ Νο6 και κιμάς μοσχ. σπάλαΤι νούμερο μαν ρόνια,και τι κιμας?
Φαινόντουσαν κιολας οτι είναι εξαρια αδερφέ.Τι νούμερο μαν ρόνια,και τι κιμας?
Τις πέρασες Με επιτυχία τις πρώτες εξετάσεις.ΜΑΚΒΕΛ Νο6 και κιμάς μοσχ. σπάλα
Τις πέρασες Με επιτυχία τις πρώτες εξετάσεις.
Μένει να δούμε πως τρως τα γεμιστά. Ορφανά ή με κιμά.
Ο κιμάς περναει. Η σταφίδα με το κουκουνάρακι. μας βάζει σε σκέψεις.Λόγω πρόσφατης μπακουρίασης, ξεκίνησα να μαγειρεύω και πάλι (ή να παίρνω απ' έξω...) οπότε θα προσπαθήσω να συνεισφέρω στο παρόν νήμα που πάντα μου άνοιγε την όρεξη. Με κιμά τα τρώω τα γεμιστά πάντως, σταφίδα και κουκουναράκι.
Σάν νά έχει χαλάσει αυτό τώρα τελευταία ρε μάν; Το πεκορινο Γεωργίου για μένα είναι καλύτερο.Ναι μαν καραλης.
Η σταφιδα και το κουκουναρακι βαζουν σε αμφισβητηση την ανδρικη σου υπόσταση.Λόγω πρόσφατης μπακουρίασης, ξεκίνησα να μαγειρεύω και πάλι (ή να παίρνω απ' έξω...) οπότε θα προσπαθήσω να συνεισφέρω στο παρόν νήμα που πάντα μου άνοιγε την όρεξη. Με κιμά τα τρώω τα γεμιστά πάντως, σταφίδα και κουκουναράκι.
Η σταφιδα και το κουκουναρακι βαζουν σε αμφισβητηση την ανδρικη σου υπόσταση.
Περίμενε απάντηση. Ο κιμάς περναει. Έχει γίνει ολοκληρη μάχη στο νήμα. Δύο ψηφοφορίες σε διαφορετικές ημερομηνιες βάλαμε και σκεφτόμαστε και για τρίτη μπαράζ.Λες τύπε μου; Σκέτο ρύζι δεν μπορώ πάντως. Με πιάνει καούρα. Κιμάς, σταφίδα και κουκουνάρι του δίνουν μια υπόσταση σ' αυτή τη ζωή όσο να 'ναι.
Nαι μαν,πηρα να δω εχει διαφορα το αλλο.Σάν νά έχει χαλάσει αυτό τώρα τελευταία ρε μάν; Το πεκορινο Γεωργίου για μένα είναι καλύτερο.
Ναι αδελφε θα προσφερει εδω και πιατα.καλοδεχουμενος.και σταφιδα οχι κουκουναρι θα το δουμε.Ο κιμάς περναει. Η σταφίδα με το κουκουνάρακι. μας βάζει σε σκέψεις.
Αδερφέ @ΑΝΤΖΕΛΟ τι κάνουμε τώρα με τούτον;
Γίνεται δεκτός ή οχι;