ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.797
- Πόντοι
- 12.756
Τι μαρκα το κοραλι μαν,?και τι τονο?Μακαρονι κοραλι με τόνο και ροκφόρ μια γαβάθα. Σπράιτ.
Τι μαρκα το κοραλι μαν,?και τι τονο?Μακαρονι κοραλι με τόνο και ροκφόρ μια γαβάθα. Σπράιτ.
Μισκο και Κάλβο μαν.Τι μαρκα το κοραλι μαν,?και τι τονο?
Αξιζει μαν ομωςΨαρόσουπα με βραστόψαρα (σκορπίνες, σαλούβαρδους, δράκαινες, χριστόψαρα, καπόνια, χάνους). Νόστιμη αλλά μπελαλίδικη.
Αρχοντας μανΚοτόσουπα ένεκα του καιρού ! Κότα Πίνδος, στο ζουμί φλωμάρι Λήμνου ! και για απογευματινό δύο φέτες ψωμί μι μαρμελάδα πορτοκάλι spinspan, και εντός ολίγου τσάι βουνού από Ζήρεια.-
5 απλο μαν η κοτα?1 και μόνο 1 κοτόγυρο.
2 περιπτερομπυρόνια Άλφα.
1 γλυκάκι προφιτερόλ Μαυροφρύδη.
Ζω ακόμα.
Όχι τύπε μου, εδώ κάτω τα κάνουν μεγάλα με αρκετή γέμιση και (δυστυχώς) πολλές πατάτες.5 απλο μαν η κοτα?
Κρητη μαν?Όχι τύπε μου, εδώ κάτω τα κάνουν μεγάλα με αρκετή γέμιση και (δυστυχώς) πολλές πατάτες.
Αν πει κάποιος 2-3 αθηναϊκά ίσως και να έχει δίκιο.
1 φτάνει για κάποιον σαν εμένα που είμαι και κάπως μόσχος.......
Ηράκλειον ΣίτυΚρητη μαν?
Γι' αυτο δηλωναν κατι εκατομμυρια αρνακια εκει κατω,τωρα εξηγουνται ολα.Δεν κανανε απατεωνιες οι ανθρωποι,απλα προετοιμαζονταν για τον τυφωνα Αντζελο10 χρονια εκανα διακοπες κρητη φιλε μου σητεια αγιο νικολαο ζαγκρο ιεραπετρα,ετρωγα κατι σουβλακια ιεραπετρα πιο μεγαλα απο μενα,και εννοειται τουλαχιστον 5 κιλα οταν γυριζα.

Ναι ρε συ, ωραία είναι μετά από πιώμα, αργάμησι να στρώσει το στομάχι10 χρονια εκανα διακοπες κρητη φιλε μου σητεια αγιο νικολαο ζαγκρο ιεραπετρα,ετρωγα κατι σουβλακια ιεραπετρα πιο μεγαλα απο μενα,και εννοειται τουλαχιστον 5 κιλα οταν γυριζα.
)Χρονολογια 2000 με 2010Γι' αυτο δηλωναν κατι εκατομμυρια αρνακια εκει κατω,τωρα εξηγουνται ολα.Δεν κανανε απατεωνιες οι ανθρωποι,απλα προετοιμαζονταν για τον τυφωνα Αντζελο![]()
Φοβοντουσαν την επανεμφανιση σουΧρονολογια 2000 με 2010

Ημουν μικρος τοτε τσιμπαγα μονοΦοβοντουσαν την επανεμφανιση σου![]()