argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.252
- Πόντοι
- 16.235
Έτσι...Βραδινό μεταπροπονητικό μια μερίδα παστίτσιο, μια μερίδα μουσακά με άφθονη μαρουλοσαλάτα
Έτσι...Βραδινό μεταπροπονητικό μια μερίδα παστίτσιο, μια μερίδα μουσακά με άφθονη μαρουλοσαλάτα
Μόνο αυτά; Κάνα κωλαρακι ή βυζακι δεν τσιμπήσατε;Το μεσημέρι.
![]()
Το βράδυ.
![]()
Μόνο αυτά; Κάνα κωλαρακι ή βυζακι δεν τσιμπήσατε;
Ευχαριστούμε παππουλη...

Κράτα αποθέματα και για αύριο που είναι Κυριακή της Ορθοδοξίας και είθισται ψαροφαγικο μενού.Με τόσο φαγητό δεν χρειάζεται μαγείρεμα αύριο εκτός αν περιμένετε σύναξη όλου του σογιού.Έχει μπεί ήδη στον φούρνο ζευγάρι μπακαλιάρων (1300γρμ και οι δύο) με πατάτες Νάξου και συνοδεία μαρουλοσαλάτας θα γίνει μάχη ! Καλή όρεξη σε όλους.
...... για αύριο έχουμε προγραμματίσει TOST DAY ! αντί για ψωμί με focaccia απο ΑΒ ! πατατάκια και Ρώσικη ! κραιπάλη σσσσςςςςςςΚράτα αποθέματα και για αύριο που είναι Κυριακή της Ορθοδοξίας και είθισται ψαροφαγικο μενού.Με τόσο φαγητό δεν χρειάζεται μαγείρεμα αύριο εκτός αν περιμένετε σύναξη όλου του σογιού.
Τσιμπα ένα λικε για την Ρωσική!!...... για αύριο έχουμε προγραμματίσει TOST DAY ! αντί για ψωμί με focaccia απο ΑΒ ! πατατάκια και Ρώσικη ! κραιπάλη σσσσςςςςςς
Από που οι γαρίδες?Μακαρόνια με σολωμό και γαρίδες.
![]()
Λασπωσαν για μου φαινεταιΜακαρόνια με σολωμό και γαρίδες.
![]()

Ταυλανδεζικο γαριδοτροφειο.Από που οι γαρίδες?
Ε αμα ειναι αλ ντεντε πως θα τα μασησει γερος ανθρωπος?Λασπωσαν για μου φαινεται![]()

Κολάν στο δόντι. 50 χρόνια μακαρονοφτιαχτης.Λασπωσαν για μου φαινεται![]()
GamiesteΕ αμα ειναι αλ ντεντε πως θα τα μασησει γερος ανθρωπος?![]()

ΕνιοτεΚολάν στο δόντι. 50 χρόνια μακαρονοφτιαχτης.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Gamieste![]()

Η εννοείταιΉ ενίοτε![]()

Πολύ σωστάΗ εννοείται![]()