blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 33.055
- Πόντοι
- 29.086
Ψάξτε για Zastava. Το απόλυτο super car!!!Θείο σου βγήκε καλό το Hyundai Getz? ψαχνομαι να πάρω ένα του 2006...
Ψάξτε για Zastava. Το απόλυτο super car!!!Θείο σου βγήκε καλό το Hyundai Getz? ψαχνομαι να πάρω ένα του 2006...
Ως προείπα, παιδί μου, ψάξε και εσύ για ένα Zastava για αρχή και βλέπουμε για μετά ...εγώ Aston Martin στο ps5 δεν μετράει αυτό?
Με το ηλεκτρικό πατίνι δεν παίζει να γίνει δουλειά δηλαδή?Ως προείπα, παιδί μου, ψάξε και εσύ για ένα Zastava για αρχή και βλέπουμε για μετά ...
Φευ!
Ούτε το υπηρετικό προσωπικό μου, παιδί μου, δεν χρησιμοποιεί πατίνι.Με το ηλεκτρικό πατίνι δεν παίζει να γίνει δουλειά δηλαδή?![]()
τα γκομενάκια πέφτουν ξερά με τα πατίνιαΟύτε το υπηρετικό προσωπικό μου, παιδί μου, δεν χρησιμοποιεί πατίνι.
Είπαμε ... Zastava ή έστω Yugo!

Αυτά σου μαθαίναμε τόσα χρόνια στους παππούληδες;;;τα γκομενάκια πέφτουν ξερά με τα πατίνια![]()
Αυτά σου μαθαίναμε τόσα χρόνια στους παππούληδες;;;
Πλέμπα!μα είναι αριστοκρατικό πατίνι έχω βάλει αυτοκόλλητο ρολς ροισ στο τιμόνι
Αυτό μετά τα 40 που θα έχω γίνει πλέον Μπρους ΓουέινΠλέμπα!
Μόνο το παρακάτω αναγνωρίζουμε, παιδί μου...
![]()

zastava ειναι το yugo αφου για...Ούτε το υπηρετικό προσωπικό μου, παιδί μου, δεν χρησιμοποιεί πατίνι.
Είπαμε ... Zastava ή έστω Yugo!

Σου μιλάνε στον πληθυντικό και λένε:"Κύριε μπάρμπα παρακαλούμε προσεχετε πολύ με αυτό ,μην σπάσετε κάναν γοφό ";τα γκομενάκια πέφτουν ξερά με τα πατίνια![]()
Για αυτό κι εγώ την άλλαξα, για να στρώσεις.Καταγγέλω την ψηφοφορία του παρόντος νήματος ως σπέκουλα, δεδομένου ότι ο κ. @Saul τρέφεται μόνο με σολωμό, χαβιάρι και φιλέτα αγρίου ελαφιού.
Με ριζογκοφρέτες τρέφεται η πλέμπα εις ΝΑ Ασίαν...
ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ!

Ψήφισα το αυτονόητο, με τους άλλους θα ψωμολυσιάξουμε.Για αυτό κι εγώ την άλλαξα, για να στρώσεις.
Έως δύο ψήφοι.
Εγώ την έριξα στους γείτονες να ξες.Ο Γειτονας να μας κερασει sushi και να φερει και μερικα σχιστοματικα , αλλα να εχουν μεγαλα βυζγια ..νταξ
χαβιάρι όχι εγώ ούτε να μου τον δεΚαταγγέλω την ψηφοφορία του παρόντος νήματος ως σπέκουλα, δεδομένου ότι ο κ. @Saul τρέφεται μόνο με σολωμό, χαβιάρι και φιλέτα αγρίου ελαφιού.
Με ριζογκοφρέτες τρέφεται η πλέμπα εις ΝΑ Ασίαν...
ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ!