raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 26.649
- Πόντοι
- 5.006
σαπίλα ρε μαν...γιατι να φας απο εκει....Τι έπαθες τακαρε?
σαπίλα ρε μαν...γιατι να φας απο εκει....Τι έπαθες τακαρε?
Όλα σαπίλα είναι έξω ρε Τάκη. Δεν έχω τη κυρά εγώ στο σπίτι να τη τρώω στη μάπα για ένα πιατο γαμωφαγοσαπίλα ρε μαν...γιατι να φας απο εκει....![]()
Συντριβάνι Ηλιουπολη μαν.
Σκουπιδάκι
Καούρα είναι παλιόλαδα, δεν ξέρω ίσως δεν βγαίνουν οικονομικά και χρησιμοποιούν Β,Γ,Δ υλικά.Και Διονύση τα ίδια μαν. Ψάρι τρως και έχεις καουρα![]()
Ναι τα παλιολαδα είναι. Του νητι είναι είναι τίμια.Καούρα είναι παλιόλαδα, δεν ξέρω ίσως δεν βγαίνουν οικονομικά και χρησιμοποιούν Β,Γ,Δ υλικά.
Πιο τίμια τα έτοιμα του Σκλαβενίτη, ΑΒ κλπ, έχω δοκιμάσει μουσακά δεν πείραξε.
Ακριβώς. Είναι καλύτερα του Σκλαβενίτη διότι το βλέπεις και στην ημερομηνία λήξης του εκάστοτε φαγητού. 2 - 3 μέρες το πολύ σου δίνει περιθώριο να το καταναλώσεις αφότου το αγοράσεις. Που σημαίνει συντηρητικά μηδένΚαούρα είναι παλιόλαδα, δεν ξέρω ίσως δεν βγαίνουν οικονομικά και χρησιμοποιούν Β,Γ,Δ υλικά.
Πιο τίμια τα έτοιμα του Σκλαβενίτη, ΑΒ κλπ, έχω δοκιμάσει μουσακά δεν πείραξε.
Ναι μαν του νητι είναι φρέσκα.Ακριβώς. Είναι καλύτερα του Σκλαβενίτη διότι το βλέπεις και στην ημερομηνία λήξης του εκάστοτε φαγητού. 2 - 3 μέρες το πολύ σου δίνει περιθώριο να το καταναλώσεις αφότου το αγοράσεις. Που σημαίνει συντηρητικά μηδέν
Ξέρεις αυτά που έχει στα ψυγεία και τα ζεσταίνεις, άμα δεν υπάρχει δυνατότητα να μαγειρέψει κάποιος εντάξει τρώγονται.Ναι τα παλιολαδα είναι. Του νητι είναι είναι τίμια.
Ναι.
Ανετα
Από πού η μπανάνα ?Μέχρι τώρα:
Διπλό εσπρέσσο
Πίτσα καλτσονε
Μπανάνα
Το ίδιο θα φάω!!!Γιουβαρλάκια αυγολέμονο![]()