athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 115.985
- Πόντοι
- 16.631
με προσβαλλεις τωρα βαναυσα..Τι κρεμ Μπρουλε ρε μπρουκλη ,τι θες να γίνεις; Νιπλης στη θέση του Νιπλη;
εχω και μια αξιοπρεπεια καμπισιε φιλε μου
με προσβαλλεις τωρα βαναυσα..Τι κρεμ Μπρουλε ρε μπρουκλη ,τι θες να γίνεις; Νιπλης στη θέση του Νιπλη;
Αλήθεια που χάθηκε αυτός ;Τι κρεμ Μπρουλε ρε μπρουκλη ,τι θες να γίνεις; Νιπλης στη θέση του Νιπλη;
μαλλλον εχει εκδοθει διεθνες ενταλμα συλληψης και ειναι φυγοδικος καπου στο εξωτερικο και κρυβεταιΑλήθεια που χάθηκε αυτός ;
Λες από σήμερα παρέα με Μαδουρο ;μαλλλον εχει εκδοθει διεθνες ενταλμα συλληψης και ειναι φυγοδικος καπου στο εξωτερικο και κρυβεται
Ρε καλά σου λέει φάε ένα τραχανά ξινό το πρωί να στανιάρεις,με προσβαλλεις τωρα βαναυσα..
τον σιχαινομαι τον τραχαναΡε καλά σου λέει φάε ένα τραχανά ξινό το πρωί να στανιάρεις,
τι κρεμ μπρουλέ και κρουασαν;;;![]()
Ρε φάε καμία κρεμουλα Ροδόπη και άστα τα χαιλικιαμε προσβαλλεις τωρα βαναυσα..
γαμαει αυτηΡε φάε καμία κρεμουλα Ροδόπη και άστα τα χαιλικια
Κ εγώ ρε τυπε πως τη τρώνε αυτή τη μαλακίατον σιχαινομαι τον τραχανα![]()

ΒαρύΑλεύρι με γάλα είναι ο τραχανάς,
δηλαδή οι πέππες είναι καλύτερες;

Τι να σου πω δεν έχω φάει ποτέ,
Ντάξει ρε παιδί μου δεν είπαμε ότι έχει αυγά σαύρας και μάτια κροκόδειλου μέσα ,τρώμε παμπολλα πράγματα που είναι στο ίδιο στυλ,αλλά πώς γίνεται να έχει τόσο μαλακισμενη γεύση το συγκεκριμένο δεν μπορώ να καταλαβωΑλεύρι με γάλα είναι ο τραχανάς,
δηλαδή οι πέππες είναι καλύτερες;
Δε το τρώω σκέτο, ρίχνω μέσα σουτζούκι αρμένικο (καυτερό)Ντάξει ρε παιδί μου δεν είπαμε ότι έχει αυγά σαύρας και μάτια κροκόδειλου μέσα ,τρώμε παμπολλα πράγματα που είναι στο ίδιο στυλ,αλλά πώς γίνεται να έχει τόσο μαλακισμενη γεύση το συγκεκριμένο δεν μπορώ να καταλαβω![]()
ΠΕΠΠΕΣ ειναι ανωτερες και οι τρουμπετινες καλε μου φιλεΔε το τρώω σκέτο, ρίχνω μέσα σουτζούκι αρμένικο (καυτερό)
ή φέτα να το νοστιμέψω, σκέτος τραχανάς δε λέει.
Παρε και μαγιονεζα απο χθες απο σασα κα σιαπρωινο κρουασαν με κρεμ-μπρουλε,μεσημερι κοτοπουλο ψητο με πατατες

Το τελευταίο το έβαλες γιατί κανείς διατροφή τυπε;Πρωινό κουραμπιές, μελομακαρονο, πανετονε, ρύζι με γαλοπούλα
Χτες κρεμ Μπρουλε σήμερα οσομπουκο(τι στον άνεμο είναι παλι τούτο), βαδίζεις σε επικυνδινα μονοπάτια...πρωινο κουλουρι @mpouxos ,μεσημερι οσομπουκο με ρυζι,σαλατα