ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.986
- Πόντοι
- 12.756
Πιτες αδελφεΤο τες το είναι αδερφέ;

Πιτες αδελφεΤο τες το είναι αδερφέ;

Αυτές τις γράψεις κανονικά μιας και δεν βγάζει νόημα πετσοκομμενη η λέξη.Πιτες αδελφε![]()
Ε να παει ολα μαζι κομεναΑυτές τις γράψεις κανονικά μιας και δεν βγάζει νόημα πετσοκομμενη η λέξη.
Ετσι μαν σωσταTα αλάνια του νήματος έχουν εξασκηθεί, ξέρουν να διαβάζουν τον κώδικα
άστο μαν ήταν γαμηστερη100% ΝΑΙ

δε τρώνε πίτσα αυτές οι γκόμενες προσέχουνΕντάξει ρε Σαούλ παραγγείλτε 2 ρε φιλε. Δε χαλάνε οι σχέσεις για μια πίτσα
Άστα να πάνε, αύριο έχει φακές το μενού...Eυ γέ για το όσπριο σε μέρα που δεν είναι Τετάρτη η Παρασκευή...![]()
Γιατί μαν; μια χαρά είναι οι φακές άμα έχεις λακέρδα ή ρέγκα, ελιές χοντρές,Άστα να πάνε, αύριο έχει φακές το μενού...
Πριν 20 χρόνια ναι, αλλά ετσι όπως έχει γίνει με τις πλαστικές τωρα και το σπανακόρυζο φαίνεται προτιμότερο....άστο μαν ήταν γαμηστερη
την μέγκαν φοξ να είχα μπροστά μου θα της έλεγα δε μπορώ τώρα θα παραγγείλω πίτσα![]()
Ναι ρε φιλε αλλά έφαγα και χτες φακές, σήμερα γίγαντες, αύριο φακές και Πέμπτη θέλω να πάω στο Μπιλ.. Μάλλον πρέπει να το αλλάξω για Παρασκευή, να έχει επέλθει εκτόνωση...Γιατί μαν; μια χαρά είναι οι φακές άμα έχεις λακέρδα ή ρέγκα, ελιές χοντρές,
τουρσία κλπ μια χαρά κατεβαίνουν.
Πολύ ωραίο το σπανακόρυζο αλλά ακόμα καλύτερο το λαχανορυζο...Πριν 20 χρόνια ναι, αλλά ετσι όπως έχει γίνει με τις πλαστικές τωρα και το σπανακόρυζο φαίνεται προτιμότερο....
emp1 και με πλαστικεςΠριν 20 χρόνια ναι, αλλά ετσι όπως έχει γίνει με τις πλαστικές τωρα και το σπανακόρυζο φαίνεται προτιμότερο....
Ναι ρε φιλε αλλά έφαγα και χτες φακές, σήμερα γίγαντες, αύριο φακές και Πέμπτη θέλω να πάω στο Μπιλ.. Μάλλον πρέπει να το αλλάξω για Παρασκευή, να έχει επέλθει εκτόνωση...Γιατί μαν; μια χαρά είναι οι φακές άμα έχεις λακέρδα ή ρέγκα, ελιές χοντρές,
τουρσία κλπ μια χαρά κατεβαίνουν.
Εντάξει, Megan Fox είναι αυτη, έχεις ένα δίκιο, κι εγώ eb1emp1 και με πλαστικες
Καλύτερα αστο από βδομάδα γιατί Παρασκευή είναι του Αγίου Σάββα και το απόγευμα είναι ο εσπερινός του Αγίου Νικολάου...Ναι ρε φιλε αλλά έφαγα και χτες φακές, σήμερα γίγαντες, αύριο φακές και Πέμπτη θέλω να πάω στο Μπιλ.. Μάλλον πρέπει να το αλλάξω για Παρασκευή, να έχει επέλθει εκτόνωση...
![]()
Ναι, καλύτερα ξηρά τροφή για αυτή τη περίπτωσηΝαι ρε φιλε αλλά έφαγα και χτες φακές, σήμερα γίγαντες, αύριο φακές και Πέμπτη θέλω να πάω στο Μπιλ.. Μάλλον πρέπει να το αλλάξω για Παρασκευή, να έχει επέλθει εκτόνωση...
![]()