tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.050
- Πόντοι
- 1.406
Τραβάς τη πιπεριά και μένει αποτυπωμα πανω στο τυρί λάστιχογιατι βαζουν σουτζουκι μεσα στην σπέσιαλ την παλιακά ;![]()

Τραβάς τη πιπεριά και μένει αποτυπωμα πανω στο τυρί λάστιχογιατι βαζουν σουτζουκι μεσα στην σπέσιαλ την παλιακά ;![]()

εμενα μ αρεσει που καποιοι βαζουν μια φετα ντοματα ξαπλα , και στολιζουν ολες τις φετεςΤραβάς τη πιπεριά και μένει αποτυπωμα πανω στο τυρί λάστιχο![]()

Αίσχος η ντομάτα στη πιτσα.εμενα μ αρεσει που καποιοι βαζουν μια φετα ντοματα ξαπλα , και στολιζουν ολες τις φετες
και οταν την βγαλεις ειναι σαν οταν πιτσιρικαδες πατουσαν
με τα παπουτσια στο φρεσκο τσιμεντο του πεζοδρομίου![]()
Αίσχος η ντομάτα στη πιτσα.
σε οποιον αρεσει η ζεστη ντοματα ειναι sociopathΑίσχος η ντομάτα στη πιτσα.
σε οποιον αρεσει η ζεστη ντοματα ειναι sociopath
ριζότο με μανιτάρια και κάτι τρούφες
μπουράτα
νερό 1.5Λ
κρέμα
Τη μπουράτα στο κωργιό την φτιάχνετε ακόμα με ασβέστη;

βγαζω την ντοματαΜπουγιουρντί δηλαδή δεν τρως;
Και καγιανα τυπε και σπετσοφαϊ και λαδερα και σαλτσες?βγαζω την ντοματα

Και καγιανα τυπε και σπετσοφαϊ και λαδερα και σαλτσες?![]()
Αυτό δεν είναι πιτσα.Όχι ρε ψηλέ!
Φοκάτσα με μοτζαρέλα ντομάτα μπαζίλικο και μια κλωστή ελαιόλαδο είναι όνειρο.
μαλάκα μου αυτη πρεπει οποιος την παραγγελνει να πηγαινουν μετά στα καπάκια η ΟΠΚΕ σπιτι του και να τον κανει μπαουλο στο ξυλοΜια χαρά είναι η ντομάτα στην πίτσα. Να καταργηθει η "ελληνική" ή "χωριάτικη" πίτσα με φέτα ,ελιές και κάτι αντίστοιχες μαλακίες. Είδατε ποτέ Ιταλούς να λένε "ας φτιάξουμε ένα ιταλικό μουσακά;"

προσπαθεις να τους κανεις ανθρωπους, αλλα τι να κανεις με τυπους που δεν ξεχωριζουν την τυροκαυτερη απο τον ασβεστη....μαλάκα μου αυτη πρεπει οποιος την παραγγελνει να πηγαινουν μετά στα καπάκια η ΟΠΚΕ σπιτι του και να τον κανει μπαουλο στο ξυλο![]()
Ουτε εμενα μου αρεσει η ψημένη ντομάτα Τάκη στην πίτσα ή στην μερίδα κεμπάπ.προσπαθεις να τους κανεις ανθρωπους, αλλα τι να κανεις με τυπους που δεν ξεχωριζουν την τυροκαυτερη απο τον ασβεστη....
τους λεμε για την ζαρωμενη (σαν τον δεξι αρχιδι του αγιου) ψημενη ροδελα τοματας πανω στην πιτσα που δεν την τρωνε ουτε τα γουρουνια και αυτοι την συγκρινουν με το σπετσοφαι και τις σαλτσες ναπουμε...![]()
Ουτε εμενα μου αρεσει η ψημένη ντομάτα Τάκη στην πίτσα ή στην μερίδα κεμπάπ.