tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.050
- Πόντοι
- 1.406
Αυριο τελικά?κανεις για αυριο κρατη
![]()
Δε με πηρε αυτό το ραμολιμεντο τηλεφωνο.
Αυριο τελικά?κανεις για αυριο κρατη
![]()
Ναι ρε τη γνωστη ωρα, αφου μου λεει σε ψαχνει τοσες μερες,εκανα τα κονε γιαννη κτλ.Αυριο τελικά?
Δε με πηρε αυτό το ραμολιμεντο τηλεφωνο.
Που με ψάχνει?Ναι ρε τη γνωστη ωρα, αφου μου λεει σε ψαχνει τοσες μερες

Nαι μαλλον ασε θα μιλαμε απευθειας εμειςΠου με ψάχνει?
Τηλέφωνο δεν έχω?
Πρέπει να του κανονισω μια μαγνητική εγκεφάλου γιατί βλέπω μεγάλες αλλοιώσεις τελευταία![]()

δηλαδή αν ένας φλώρος φάει φακές θα γίνει μάγκας αυτόματα?Πιο μάγκας είναι αυτός που τρώει κάνα όσπριο που και που ,παρά αυτός που δεν τρώει καθόλου γιατί χάνει φολοουερς στα σοσιαλ κρεμμύδια καθώς θεωρείται πιο μάγκας τρώγοντας συνέχεια σουβλάκια και μπριζόλες.
Στο Στρατό το μενού έχει όσπριο δύο φορές την εβδομάδα...όχι πατατάκια και Πανίνι.

Θέλει θάρρος το όσπριο και αυτό αντανακλάται παντού.δηλαδή αν ένας φλώρος φάει φακές θα γίνει μάγκας αυτόματα?![]()
Τι πατατες μαν?και απο που τα αυγα?Πατάτες τηγανητές με αυγά και χωριάτικη σαλάτα ( όπως παλιά )
Μπυρα άλφα
Ναξου , αυγά 4 από μέγαραΤι πατατες μαν?και απο που τα αυγα?
Ψωμι για βουτα?Ναξου , αυγά 4 από μέγαρα
Τα αυγά μάτια η σπασμένα μέσα στις πατάτες;Πατάτες τηγανητές με αυγά και χωριάτικη σαλάτα ( όπως παλιά )
Μπυρα άλφα
Μακαρόνια με κιμά. Τυρί/λόφος.Ακυρωθηκε η ουρανια ένεκα καιρου αλλά και υποχρεώσεων![]()
Σήμερα ημιγλυκο κρασί φθηνο. Φτώχεια. Εχω μισό κιλό και το γτατζουναω καμια βδομάδα.Μαύρη μπύρα δεν είχε σήμερα;
γαμω την ατυχια μου.....Σήμερα ημιγλυκο κρασί φθηνο. Φτώχεια. Εχω μισό κιλό και το γτατζουναω καμια βδομάδα.
Θα γυρίσει ρε μπραδερινιγαμω την ατυχια μου.....
Καλά να πάθετε το ευχαριστήθηκα. Μακρυά από τον Άγιο μην του έχετε μπέσα.Μακαρόνια με κιμά. Τυρί/λόφος.Ακυρωθηκε η ουρανια ένεκα καιρου αλλά και υποχρεώσεων![]()