tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.048
- Πόντοι
- 1.406
Τις κάνει πεταχτες και τις χάνω τελευταίαΤις έριξε μετά και τις έσβησε ακαριαία. Κανείς δεν πρόλαβε να τις κάνει παράθεση.![]()
Τις κάνει πεταχτες και τις χάνω τελευταίαΤις έριξε μετά και τις έσβησε ακαριαία. Κανείς δεν πρόλαβε να τις κάνει παράθεση.![]()
Ρε εμένα πας να φοβίσεις η να προειδοποιησεις.Έχει χέσει πολλού τάφους μανάδων και πατεράδων το ανάρχιδο σκουπίδι και φάινεται ότι όλοι αυτοί του την φύλαγαν για το τέλος Ζανέτ Κλωντίν μου.
Μην μου καμώνεσαι λοιπόν την ανήξερη παρθένα γιατί σε είχα προειδοποιήσει. Αν θέλει σου αναρτώ και το πόστ.
Τι τσίμπησες μαν?Το σαη φθίνει
ΑΥΤΟ!
Ρε εμένα πας να φοβίσεις η να προειδοποιησεις.
Σκατα τα κάνατε και δεν το παραδεχεσαι
Τον τέλη μόνο 5 τον ψήφισαν και σε μια μέρα πήγε στους 10 και οι μετακινήσεις έπαιζαν
πιτσουλα σε λιγο....θελω να κοιμηθω ελαφριαΤι τσίμπησες μαν?
Ποια ήττα ρε γυναικωτεΞέχνα προς στιγμήν ότι είσαι πούστης, φάνου άντρας και δέξου την ήττα.
Ποια ήττα ρε γυναικωτε
Δεν έχεις τα κόκαλα να κάνεις σωστό διαγωνισμό και δεν το παραδεχεσαι.
Μετέφερε και αυτό το μήνυμα από εκεί τώρα Να έχετε ακροαματικοτητα

ετσι....Ποια ήττα ρε γυναικωτε
η κριτικη απο φιλους μας κανει καλυτερους ανθρωπουςΜε απαξίωσε ο μπούστης...![]()
Καλά βρες εσύ τα κακαλα να βγάλεις το λινκ και έλα να μιλήσουμε για γυναικωτους.Ποια ήττα ρε γυναικωτε
Μεσημέρι λαχανόρυζο τα έχω γράψει δεν με παρακολουθεις τελευταία.πιτσουλα σε λιγο....θελω να κοιμηθω ελαφρια
εσυ?
δλδ απο μεσημερι μεχρι τωρα δεν τσιμπισες??? και εφαγες μονο λαχανορυζο? ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΑΩΜεσημέρι λαχανόρυζο τα έχω γράψει δεν με παρακολουθεις τελευταία.
Μεσημέρι λαχανόρυζο τα έχω γράψει δεν με παρακολουθεις τελευταία.

Ναιδλδ απο μεσημερι μεχρι τωρα δεν τσιμπισες??? και εφαγες μονο λαχανορυζο? ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΑΩ
μας κανει πλακα αδερφε ε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι
Ναι θα τον φτιαξω μεθαυριο ουρανια κρασια κτλμας κανει πλακα αδερφε ε?
ΝΑΙΝαι θα τον φτιαξω μεθαυριο ουρανια κρασια κτλ
Φτάνει ρε, φτάνει να τρως τα αδέρφια μου.Φιλέτο ζεμπου με ψητά λαχανικά. 2 μπύρες μικρές THB. Παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης.
Πότε; Τρίτη;Ναι θα τον φτιαξω μεθαυριο ουρανια κρασια κτλ