ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.741
- Πόντοι
- 12.756
Αλλος πιτσες αλλος πεινερλι δε σου κοβειποιος τρωει και πιτσες και πεινερλι???
ειναι ή το ενα ή το αλλο
Αλλος πιτσες αλλος πεινερλι δε σου κοβειποιος τρωει και πιτσες και πεινερλι???
ειναι ή το ενα ή το αλλο
γιατι λες τι τσιμπησαν οι αλλοι?Αλλος πιτσες αλλος πεινερλι δε σου κοβει
Μου διεφυγεγιατι λες τι τσιμπησαν οι αλλοι?
δεν ειναι σωστο
Άρα εσυ πιτσα η πεϊνιρλί?Μου διεφυγε
Πεινερλι με 4 απλο τυρι και κιμα,και σπρωξιμο σαλατα σεφΆρα εσυ πιτσα η πεϊνιρλί?
καλυτερα πιτσα τυπε...πεινερλι εχει πολυ ψωμιΠεινερλι με 4 απλο τυρι και κιμα,και σπρωξιμο σαλατα σεφ
Επειδη ειχε κιμα τακη,αλλιως πιτσα θα τρωγα.καλυτερα πιτσα τυπε...πεινερλι εχει πολυ ψωμι
Πολυ ζουμί μαν.Σημερα μπαμιες με κοτοπουλο, απαραδεκτες οι μπαμιες, οι μισες ηταν σκληρες.
Χθες ψαρι στον φουρνο ,αγγιζε την τελειοτητα.

Δεν γίνεται δεκτή η αναφορά από τον νηματοθέτη.Πολυ ζουμί μαν.
Με τη πρασιναδα από πανω φλερταρεις ανοιχτά με αναφορά και αποπομπή από το σαη![]()
Έχει βγάλει πολλα υγρά η ντομάτα. Το σωστό πλακι έχει αρκετό λάδι, οχι ζουμί.Δεν γίνεται δεκτή η αναφορά από τον νηματοθέτη.
Δεν γίνεται δεκτή η αναφορά από τον νηματοθέτη.
Για την πρασινάδα έκανες ένσταση.Έχει βγάλει πολλα υγρά η ντομάτα. Το σωστό πλακι έχει αρκετό λάδι, οχι ζουμί.
Μου το έχει σταξει χοντρά.Γιατι?
Και για τα ζουμιά. Αλλά και η πρασιναδα από πανω απο μενα ειναι οχιΓια την πρασινάδα έκανες ένσταση.

Μη αποδεκτή και για τους δύο λόγους.Και για τα ζουμιά. Αλλά και η πρασιναδα από πανω απο μενα ειναι οχι![]()
Θα κάνω ένσταση εντός δέκα εργασιμων ημερών.Μη αποδεκτή και για τους δύο λόγους.
Θα απορριφθεί και κινδυνεύεις με ποινή.Θα κάνω ένσταση εντός δέκα εργασιμων ημερών.
Θα το ρισκάρω. Θα χρησιμοποιησω όλα τα ένδικα μέσαΘα απορριφθεί και κινδυνεύεις με ποινή.![]()