Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.421
- Πόντοι
- 6.256
προσέχω κυρίως για την υγεία μουναι στα αυτια![]()
προσέχω κυρίως για την υγεία μουναι στα αυτια![]()
εχω εκφερει αποψη για τον σωματοτυπο σουπροσέχω κυρίως για την υγεία μου![]()

δε θα ήταν η πρώτη φορά που κάνεις λάθος, ούτε η δεύτερη..... ούτε η τρίτηεχω εκφερει αποψη για τον σωματοτυπο σου![]()

ΣΠΑΝΙΑ κανω λαθοςδε θα ήταν η πρώτη φορά που κάνεις λάθος, ούτε η δεύτερη..... ούτε η τρίτη![]()

Από ποιο μοναστήρι;Κουνέλι φρικασέ, γραβιέρα, μοναστηριακό ψωμί και ένα ποτήρι λευκό λημνιό.![]()
Από ποιο μοναστήρι;
ΣΠΑΝΙΑ το παίρνεις χαμπάρι ότι έκανεςΣΠΑΝΙΑ κανω λαθος![]()

οχιΣΠΑΝΙΑ το παίρνεις χαμπάρι ότι έκανες![]()
μη κοντράρεις
μονο ετσι καταλαβαινεις ΕΣΥμη κοντράρεις

είναι άγριο πράγμα το σαιτ σε αναγκάζει στον νόμο της ζούγκλαςμονο ετσι καταλαβαινεις ΕΣΥ![]()

τι σιδηροδρομο ;; προαστιακο ή Χελενικ τρέιν ;Μεσημέρι στιφάδο μοσχάρι με φρέσκα κρεμμυδάκια και κομμάτι μοσχάρι σιδηρόδρομο. Έσβησε με εκμεκ Αναστασία κοκ και μακαρον.Σε λίγο δυο βοεια μπιφτέκια, σαλάτα μαρουλι/φρέσκο κρεμμυδι. Σβήσιμο με κρέμα Ροδόπη με μέλι. Ενδιάμεσα, λαδα![]()

Ιδανικό κομμάτι για στιφάδο.τι σιδηροδρομο ;; προαστιακο ή Χελενικ τρέιν ;![]()
Γαμαει αναστασια μαν,μιλφειγ πολυ καλο επισης.Μεσημέρι στιφάδο μοσχάρι με φρέσκα κρεμμυδάκια και κομμάτι μοσχάρι σιδηρόδρομο. Έσβησε με εκμεκ Αναστασία κοκ και μακαρον.Σε λίγο δυο βοεια μπιφτέκια, σαλάτα μαρουλι/φρέσκο κρεμμυδι. Σβήσιμο με κρέμα Ροδόπη με μέλι. Ενδιάμεσα, λαδα![]()
Βοήθεια μαςΚρωπία.
Βοήθεια μας

Ναι ξέρω αλλά περίμεναν τρεις για να τους φτιάξειΓαμαει αναστασια μαν,μιλφειγ πολυ καλο επισης.