Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.444
- Πόντοι
- 6.256
Στειλε πανκεικ τσακ τσακοχι σε πιστευω![]()
θα με στηρίξεις για μινχάουζεν?εγω δεν πιστευω
δεν ξερω ρε...ειναι καλο η κακο? εχω μπερδευτει....θα με στηρίξεις για μινχάουζεν?
Άμα το θέμα είναι χρήμα αδερφέ ψήφισε εμένα, αν με βάλουν, και θα σου σταξω πεντακοσαρα.δεν ξερω ρε...ειναι καλο η κακο? εχω μπερδευτει....
αλλα κοιτα με μια 100αρα κανω οτι θες....(στα πλαισια της ψηφου ε? γιατι εδω εχει μουνια που παρεξηγουν)
δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό αλλά από κάπου πρέπει να μαζέψω λαό για να μπω στη βουλή το 27δεν ξερω ρε...ειναι καλο η κακο? εχω μπερδευτει....
αλλα κοιτα με μια 100αρα κανω οτι θες....(στα πλαισια της ψηφου ε? γιατι εδω εχει μουνια που παρεξηγουν)

ρε εδω δεν τρωμε? μπουρδελο το κανατε το σαιΆμα το θέμα είναι χρήμα αδερφέ ψήφισε εμένα, αν με βάλουν, και θα σου σταξω πεντακοσαρα.
Πήρα ένα χιλιάρικο από τον θείο @κωλο-γερος
Δε βαριέσαι....ρε εδω δεν τρωμε? μπουρδελο το κανατε το σαι
GamiesaiΆμα το θέμα είναι χρήμα αδερφέ ψήφισε εμένα, αν με βάλουν, και θα σου σταξω πεντακοσαρα.
Πήρα ένα χιλιάρικο από τον θείο @κωλο-γερος
για πες και μην βριζεις παππουGamiesai![]()
OXIγια πες και μην βριζεις παππου
Βάλε φωτο κανα πιατο τουρλου με μπουτια στο μπακραουντGamiesai![]()

Μη μετράς με κομμάτια, διάμετρο πίτσας να αναφέρεις..Πιτσα σπεσιαλ 18 κομματια στο ξυλοφουρνο.ζιρο.
ΝαιGamiesai![]()
Και πάχος, ιταλική ή καναδέζικη;Μη μετράς με κομμάτια, διάμετρο πίτσας να αναφέρεις..![]()

ΚινεζικηΚαι πάχος, ιταλική ή καναδέζικη;![]()
Σεις ήσασταν λιτοδιαιτος...Βάλε φωτο κανα πιατο τουρλου με μπουτια στο μπακραουντ![]()