Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.778
- Πόντοι
- 28.246
Γιατί αδέρφι, δεν κάνει;Μαρκετ ιν?
Γιατί αδέρφι, δεν κάνει;Μαρκετ ιν?
Ναι ενα μηνα τα τρωγα συνεχεια σε διακοπες.Αν με υποχρέωναν να διαλέξω ένα φαγητό που θα το τρωω καθε μερα, θα ήταν ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ![]()
Ειπα γω κατι τετοιο?Γιατί αδέρφι, δεν κάνει;
....λερωμένη Καλαβρύτων?!;!!;!?!Κατσίκι στο φούρνο με πατάτες, ρωσικη , τζατζίκι τυροκαυτερή.
Ψωμί προζύμι ξινό , σαλάτα λάχανο καρότο , φέτα λερωμένη Καλαβρύτων , λουκάνικο με πράσο , μπυρα alpha και στο τέλος γαλακτομπούρεκο κοσμιδη ( 2 κομμάτια )
Απο που μαν,ποια λουξ ρε πουστηενα μεγαλο σαντουιτς με μπιφτεκια τσενταρ μπεικον ντοματοκρεμυδα και σως ,καλο ηταν ειχε πουτανιαρικο ψωμακι σαν πιτα, και κατι πατατες country λεει ,nothing special λεω εγω, και μια Λουξ

Όχι αδερφέ μου.Ειπα γω κατι τετοιο?
Απο ενα γενοσημο του Τζακαρου, την αντρικη με το ανθρακικοΑπο που μαν,ποια λουξ ρε πουστη![]()
Ε δε γαμιεσαι λεω εγωΌχι αδερφέ μου.

Δεν υπάρχει πιο σπέσιαλ πατάτα από την country με την φλούδα.ενα μεγαλο σαντουιτς με μπιφτεκια τσενταρ μπεικον ντοματοκρεμυδα και σως ,καλο ηταν ειχε πουτανιαρικο ψωμακι σαν πιτα, και κατι πατατες country λεει ,nothing special λεω εγω, και μια Λουξ
Από σήμερα μέχρι Τετάρτη είμαι στο χωριό.Τομαχοκ ζεμπου αγιος αθηναιος ροντρι,πεμπτη παρασκευη κανενα τζερτζελο στο γνωστο?

ποιο χωριο?Από σήμερα μέχρι Τετάρτη είμαι στο χωριό.
Τριήμερο
Πάλι εκτός με βρήκατε. Πάλι όμως... Στα ίδια μέρη θα ξανα βρεθούμε. Δεν μπορεί, θα ξανά βρεθούμε.
ΤΥΡΙ με μακαρόνια και κιμά.Αν με υποχρέωναν να διαλέξω ένα φαγητό που θα το τρωω καθε μερα, θα ήταν ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ![]()

μήπως εννοείς κασέρι?ΤΥΡΙ με μακαρόνια και κιμά.
Fixed![]()
Φερε
Ναιστη μπολονεζ βάζεις ΦΕΤΑ?![]()
Εσένα έχω σκεφτεί βάρβαρη τιμωρία.στη μπολονεζ βάζεις ΦΕΤΑ?![]()