tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.114
- Πόντοι
- 1.406
Να σημειώσω επίσης ότι τρώω ένα πακετο μόνος μου σε ειδικό πιατο/λεκάνηεγώ αν δε φάω σαλάτα και καμιά σαιντ τυροκαυτερή ξέρω γω δεν αισθάνομαι ότι έφαγα

Να σημειώσω επίσης ότι τρώω ένα πακετο μόνος μου σε ειδικό πιατο/λεκάνηεγώ αν δε φάω σαλάτα και καμιά σαιντ τυροκαυτερή ξέρω γω δεν αισθάνομαι ότι έφαγα

αυτό αλλάζει τα πράγματαΝα σημειώσω επίσης ότι τρώω ένα πακετο μόνος μου σε ειδικό πιατο/λεκάνη![]()

Αν με υποχρέωναν να διαλέξω ένα φαγητό που θα το τρωω καθε μερα, θα ήταν ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑαυτό αλλάζει τα πράγματα
αλλά τα μακαρόνια είναι αφρός![]()

ΝΑΙΑν με υποχρέωναν να διαλέξω ένα φαγητό που θα το τρωω καθε μερα, θα ήταν ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ![]()

Σε έναν η γυναίκα του μαγείρευε πάντα δύο κατσαρόλες το ίδιο φαι. Αυτή και τα παιδιά τρώγανε και οι τρεις από την μια κατσαρόλα σε πιάτο σε μεριδα ο κάθε ένας και αυτός έτρωγε μεσα από την κατσαρόλα την δεύτερη μόνος του μέχρι να αδειάσει η κατσαρόλα.Να σημειώσω επίσης ότι τρώω ένα πακετο μόνος μου σε ειδικό πιατο/λεκάνη![]()

Φαε τη γλώσσα σουΣε έναν η γυναίκα του μαγείρευε πάντα δύο κατσαρόλες το ίδιο φαι. Αυτή και τα παιδιά τρώγανε και οι τρεις από την μια κατσαρόλα σε πιάτο σε μεριδα ο κάθε ένας και αυτός έτρωγε μεσα από την κατσαρόλα την δεύτερη μόνος του μέχρι να αδειάσει η κατσαρόλα.
Το νου σου...![]()

Δεν έπαθε τίποτα ο άνθρωπος ρε συ. Απλά σου λέω την φάση να βουτάς την μούρη μέσα στην κατσαρόλα.Φαε τη γλώσσα σου
Είμαι επάνω στην ανάπτυξη![]()
Τώρα λαιβ φοφικοΔεν έπαθε τίποτα ο άνθρωπος ρε συ. Απλά σου λέω την φάση να βουτάς την μούρη μέσα στην κατσαρόλα.
Βέβαια έχω φάει και εγώ μέσα από την κατσαρολα, ταψί, Τελευταία μερίδα, μην λερώσουμε και πιάτο.![]()

Δεν θα ενδωσω πάλι. Τις προάλλες με τα φοφκο σου, πήγα και πήρα φουντούνια γαμημενε. Είχα κανά δυο μήνες να φάω. Τα αποφεύγω.Τώρα λαιβ φοφικο![]()
Τώρα λαιβ φοφικο![]()
Μπορεις να ξεκινησεις με το ταψι δεν ειναι απαγορευτικοΔεν έπαθε τίποτα ο άνθρωπος ρε συ. Απλά σου λέω την φάση να βουτάς την μούρη μέσα στην κατσαρόλα.
Βέβαια έχω φάει και εγώ μέσα από την κατσαρολα, ταψί, Τελευταία μερίδα, μην λερώσουμε και πιάτο.![]()

Πήγαινε μάρκετ ιν και παρε φοφικο της τζάμποΔεν θα εφδωσω πάλι. Τις προάλλες με τα φοφκο σουζ πήγα και πήρα φουντούνια γαμημενε. Είχα κανά δυο μήνες να φάω. Τα αποφεύγω.

Ζηλευεις που είμαι ακόμα νέοςΤι παλιμπαιδισμοί είναι αυτοί μωρή σαλούφα!

Απεταξαμην.Πήγαινε μάρκετ ιν και παρε φοφικο της τζάμπο![]()
Το αργότερο σε ένα εικοσιτετράωρο θα ψάχνεις φοφικο στα μάρκετ ινΑπεταξαμην.

Κάτσε να ξανά σμίξουμε για τσιμπούσι και να είμαι και εγώ στο τραπεζι. Αν καταφέρεις να βάλεις γουλια από τον μοσχο του κατρουτσου, Ζεμπου να μην με λένε.Το αργότερο σε ένα εικοσιτετράωρο θα ψάχνεις φοφικο στα μάρκετ ιν![]()
Μαρκετ ιν?Χοιρινές λαιμου δυο. Σαλάτα λαχανο καροτο, κρισπις παπαδοπουλου![]()