Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.358
- Πόντοι
- 12.756
δεν εχω κατέβει ακομα στο κατω όροφοδεν ξερεις τι ετοιμαζεται?
δεν μιλας με το προσωπικό?

δεν εχω κατέβει ακομα στο κατω όροφοδεν ξερεις τι ετοιμαζεται?
δεν μιλας με το προσωπικό?

Ναι τυπε το φτιάχνουμε στην αυλή όπως Αμερική οι ρεντνεκςΚαι το ουίσκι σπιτικό; Ωραίος!!![]()
Ναι συμφωνώ γεμάτο φασαίους το μαγαζίολα καλα με το μαγαζι , ΑΛΛΑ , ειναι σε σκατά σημείο , και οι περισσοτεροι πελάτες του ειναι για χαστουκια
ναιιιιιιιι ρε , τι ειναι αυτο ναπουμε , και εκει κρεμονται σαν τα τσαμπια και γυρω γυρω και τρωνε στις ταβλες εκειΝαι συμφωνώ γεμάτο φασαίους το μαγαζί

Πετάτε και τις τάπες των βαρελιών σημαδεύοντας το χείλος του μεγάλου βαρελιού όπου ήταν το αρχικό μείγμα;Ναι τυπε το φτιάχνουμε στην αυλή όπως Αμερική οι ρεντνεκς
Αρνί ήταν και όχι κατσικάκι τελικά. Καταγωγη από το χωριό, ορεινή Αχαΐα-Αρκαδια. Από κει και η ρίγανη και οι ντομάτες. Τα λεμόνια και το λαδι από Κορινθία. Η μουστάρδα από ΑΒτο λεμονόμουστάρδοριγανάτο απο που μαν?
Τι σπέσιαλ είχε ο μουσακάς;Μουσακάς σπεσιαλ,σαλάτα, ζιρο.
Είναι απο σεφ γνωστό,και σαλατα σεφ επίσης σπεσιαλ.Τι σπέσιαλ είχε ο μουσακάς;
Τι σαλάτα;
Ο μουσακάς πάντα είναι σπέσιαλ.Τι σπέσιαλ είχε ο μουσακάς;
Τι σαλάτα;
Ξέρω γω, καμιά φορά κάτι νεοσεφ βάζουν κιμά από κινόα και μανιτάρια αντί για μελιτζάνες και το λένε σπέσιαλ μουσακα. Ήθελα να βεβαιωθω ότι δεν έφαγε κάτι τέτοιο....Ο μουσακάς πάντα είναι σπέσιαλ.
ΟχιΞέρω γω, καμιά φορά κάτι νεοσεφ βάζουν κιμά από κινόα και μανιτάρια αντί για μελιτζάνες και το λένε σπέσιαλ μουσακα. Ήθελα να βεβαιωθω ότι δεν έφαγε κάτι τέτοιο....
Υπάρχει και ο νηστίσιμος μουσακάς που έχει τέτοιους νεωτερισμούς ομως βγαίνει συνήθως στην νηστεία του Δεκαπενταύγουστου.Ξέρω γω, καμιά φορά κάτι νεοσεφ βάζουν κιμά από κινόα και μανιτάρια αντί για μελιτζάνες και το λένε σπέσιαλ μουσακα. Ήθελα να βεβαιωθω ότι δεν έφαγε κάτι τέτοιο....
τι γαριδες ;Λιγκουίνι με γαρίδες, κόκκινη σάλτσα προς το πικάντικο.
Σαλάτα μαρούλι, καρότο, σύκο αποξηραμένο και ντοματίνια με βιντεγκρέτ προς το γλυκό.

Κατεψυγμένες από το σούπερ μάρκετ. Θα δεχτώ την ποινή μου με το κεφάλι ψηλά.τι γαριδες ;![]()
Κατεψυγμένες από το σούπερ μάρκετ. Θα δεχτώ την ποινή μου με το κεφάλι ψηλά.