Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33K
  • Εμφανίσεις 590K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Παστίτσιο αλλά με κριθαράκι αλα ΑΙ

  • Κλασσικό Παστίτσιο με Κριθαράκι (comfort edition)

  • Ελαφρύ Παστίτσιο με Κριθαράκι (fit edition)

  • Παστίτσιο Κατσαρόλας με Κριθαράκι

  • Παστίτσιο Κατσαρόλας με Κριθαράκι (Gourmet edition)

  • Παστίτσιο με Κριθαράκι (ρουστίκ edition)

  • Παστίτσιο με Κριθαράκι & Καπνιστό Μετσοβόνε (πειραγμένο)


Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
43.285
Κριτικές
64
Like
55.361
Πόντοι
16.235
Χάμπουργκερ
Πατάτες country
Mπακλαβαδακι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν είπα ότι δεν είναι ποιοτική, εμένα μου φάνηκε αλμυρή σε σύγκριση με Μάμος.
Τέσπα σήμερα φασολάδα και τα σχετικά.

2025-10-17_22-10-28-751.jpg
Αλμυρή μπύρα???;;?;???:think::think::rolleyes::rolleyes:
 

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.884
Κριτικές
1
Like
4.976
Πόντοι
1.706
Δεν είπα ότι δεν είναι ποιοτική, εμένα μου φάνηκε ΑΛΜΥΡΉ σε σύγκριση με Μάμος.
Τέσπα σήμερα φασολάδα και τα σχετικά.

2025-10-17_22-10-28-751.jpg
Ψωμι μεσα σε πιατο κ οχι πανω στο τραπεζι ?
Λουκανικο οκ, αλλα στασου μια στιγμη...
Που ειναι το τσιπουρο, η λακερδα και η ελια?

Μηπως σηκωνεις και το μικρο δακτυλο?
 
OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Μηνύματα
34.203
Κριτικές
42
Like
40.779
Πόντοι
28.246
Ψωμι μεσα σε πιατο κ οχι πανω στο τραπεζι ?
Λουκανικο οκ, αλλα στασου μια στιγμη...
Που ειναι το τσιπουρο, η λακερδα και η ελια?

Μηπως σηκωνεις και το μικρο δακτυλο?
Το ότι τρώει την φασολάδα (πεστην και φασολόσπουπα κατα αργυροτέτοιου χούγια) με το πιρούνι, που το βάζεις;
 
Τελευταία τροποποίηση:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.884
Κριτικές
1
Like
4.976
Πόντοι
1.706
Το ότι τρώει την φασολάδα (πεστην και φασολόσπουπα κατα αργυροτέτοιου χούγια) με το πιρούνι, που το βάζεις;
Απο την σύγχυση μου δεν το προσεξα. Η φασολαδα φαινεται ωραια χυλωμενη αλλα κατι νυφαδες απο πανω τι φαση?....προσευχομαι να ειναι μπουκοβο κι οχι τιποτα σποροι chia κτλ
 

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Μηνύματα
12.556
Κριτικές
32
Like
30.283
Πόντοι
15.446
Ψωμι μεσα σε πιατο κ οχι πανω στο τραπεζι ?
Λουκανικο οκ, αλλα στασου μια στιγμη...
Που ειναι το τσιπουρο, η λακερδα και η ελια?
Παξιμάδι είναι (τύπου Κυθήρων)
Τσίπουρο δεν πολύ πίνω γιατί βαράει :crazy:
Εντάξει ή κρεατικό (λουκάνικο, συγκλινο) ή παστό ψαρικό
και μένα μου αρέσουν οι λακέρδες και οι ρέγκες.
Απο την σύγχυση μου δεν το προσεξα. Η φασολαδα φαινεται ωραια χυλωμενη αλλα κατι νυφαδες απο πανω τι φαση?....προσευχομαι να ειναι μπουκοβο κι οχι τιποτα σποροι chia κτλ
Μπούκοβο μάρκα Ανατολή, η τσια ούτε ξέρω τι είναι :confused:
 

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Μηνύματα
12.556
Κριτικές
32
Like
30.283
Πόντοι
15.446
Αλμυρή μπύρα???;;?;???:think::think::rolleyes::rolleyes:

όχι και οι λαγκερ καλες ειναι καλυτερες θα ελεγα
Μάλλον με δουλεύουν εδώ μέσα ή πίνουν μπύρα και δεν καταλαβαίνουν.
Άλλο το πικρή και άλλο το αλμυρή :coffee:

Επισκόπηση AI

Η προσθήκη αλατιού στη μπύρα είναι μια τάση, με κάποιες μπίρες να περιέχουν αλάτι στα συστατικά τους, όπως η ΑΛΦΑ Μπύρα Sea Salt που χρησιμοποιεί αλάτι από το Μεσολόγγι. Η προσθήκη αλατιού σε μπύρες μπορεί να δώσει μια ξεχωριστή γεύση, και κάποιες εταιρείες το ενσωματώνουν στα παραδοσιακά συστατικά τους, όπως το ελληνικό κριθάρι.
 

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Μηνύματα
12.556
Κριτικές
32
Like
30.283
Πόντοι
15.446
Από πηγή Μπυρο Πίντια:

Πολλοί άνθρωποι πιθανότατα θα εκπλαγούν όταν μάθουν ότι ορισμένοι λάτρεις του αφρώδους ποτού προσθέτουν πάντα μια πρέζα αλάτι σε αυτό. Με την πρώτη ματιά, το συστατικό φαίνεται εντελώς ακατάλληλο.
Στην πραγματικότητα, ακόμη και αυτή η περίεργη διαδικασία έχει ένα συγκεκριμένο νόημα. Ορισμένοι ζυθοποιοί προσθέτουν σκόπιμα αλάτι για να κάνουν τη γεύση του ποτού πιο έντονη. Για παράδειγμα, η γερμανική μπύρα Gose αποκτά τη μοναδική γεύση της χάρη στην προσθήκη γαλακτοβακίλλων και αλατιού.
Σύμφωνα με το στυλ της μπύρας, η προσθήκη αλατιού στην μπύρα έχει άλλο νόημα. Αυτό το κόλπο χρησιμοποιούν όσοι θέλουν να απαλλαγούν από το περιττό διοξείδιο του άνθρακα στο ποτό. Είναι αυτός που προκαλεί το πρήξιμο της κοιλιάς. Αλλά χάρη σε μια πρέζα αλάτι, μπορείτε να απαλλαγείτε από το πρόβλημα.
 

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Μηνύματα
35.029
Like
17.108
Πόντοι
2.606

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom