Βασιλοφρων13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 12.093
- Πόντοι
- 2.606
Τη κρέμα που τη πήρες;πτιφουρ και κρεμα λεμονι μπισκοτο Ροδοπη
Τη κρέμα που τη πήρες;πτιφουρ και κρεμα λεμονι μπισκοτο Ροδοπη
ΜασουτηΤη κρέμα που τη πήρες;
To κρέας είναι πιο νόστιμο αν ΔΕΝ το τρως καθημερινά .ΝΑΙ, άσε ρε τυπε κρέας χτες κ σαββατοκύριακο αναμένεται λαίλαπα,να κάνουμε κ λίγο αποτοξινωση
Δύο φορές την μέρα χέζεις στα κανονικά σου ρε παικτη;Ήπια το πρωί ένα κεφίρ με γεύση ροδάκινο, μετά έφαγα μια τυρόπιτα και μια κασερόπιτα και ήπια έναν καφέ καπουτσίνο, μέτριο με στέβια... Ήμουν φουσκωμένος μέχρι τώρα και είχα αίσθημα γαστρο - οισοφαγικής παλινδρόμησης... μέχρι τώρα μέχρι που έχεσα και ξαλάφρωσα (δεν είχα χέσει από το πρωί)...
Στα κανονικά μου όχι... Μου τυχαίνει όμως καμιά φορά... Όχι τσίρλα εννοείται... Σήμερα δεν είχα χέσει το πρωί...Δύο φορές την μέρα χέζεις στα κανονικά σου ρε παικτη;
αχταρμα ρε μαλακαψαρονέφρι στο σχαροτήγανο με πατάτες ψητές σαλάτα πολίτικη ρυζογκοφρέτες ρίγανη μπύρα νύμφη ζελέ φράουλα
Καλή η νύμφη αλλά πέφτει αλμυρή για το γούστο μου.ψαρονέφρι στο σχαροτήγανο με πατάτες ψητές σαλάτα πολίτικη ρυζογκοφρέτες ρίγανη μπύρα νύμφη ζελέ φράουλα
η σειρά που τα έφαγα έχει σημασίααχταρμα ρε μαλακα![]()

μυρισε φτώχια απο εδω μεχρι τον μασούτη...πτιφουρ και κρεμα λεμονι μπισκοτο Ροδοπη
Μη βριζεις αδελφεαχταρμα ρε μαλακα![]()
Τάκη 8 ευρω πηγε κουριερ.μυρισε φτώχια απο εδω μεχρι τον μασούτη...![]()
συγγνωμη αδερφε αλλα τρωει ρυζογκοφρετες με παπρικα? τι ειπε?Μη βριζεις αδελφε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τάκη 8 ευρω πηγε κουριερ.
απο ποτε σε νοιαζει εσενα η τιμη?οι αλλοι ρε μαλακα εχουν την πιτσα 18 ευρω .. νομιζουν οτι την πουλανε στο ρετιρε του ουρανοξύστη του Ελληνικου![]()
take away ρε μαλακα πιτσα 18 ευρω με μανιταρι κονσερβα ;;;απο ποτε σε νοιαζει εσενα η τιμη?

λίγο πικρίζει αλλά είναι ποιοτικήΚαλή η νύμφη αλλά πέφτει αλμυρή για το γούστο μου.
Ναισυγγνωμη αδερφε αλλα τρωει ρυζογκοφρετες με παπρικα? τι ειπε?
το μαλακας ητα οικειοτητα οχι βρισια
Ναι οι γαμιολες μανοι αλλοι ρε μαλακα εχουν την πιτσα 18 ευρω .. νομιζουν οτι την πουλανε στο ρετιρε του ουρανοξύστη του Ελληνικου![]()