tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.051
- Πόντοι
- 1.406
Λάχανο καροτο, ξυράφια για βράδυκεφτεδάκια τηγανητά με ρύζι λαχανο καροτο παξιμαδια με χαρούπι νερο λιγο προφιτερολ

Λάχανο καροτο, ξυράφια για βράδυκεφτεδάκια τηγανητά με ρύζι λαχανο καροτο παξιμαδια με χαρούπι νερο λιγο προφιτερολ

με μισό λίτρο μπαλσάμικο με μέλι και παπάρα μέσα τα παξιμάδιαΛάχανο καροτο, ξυράφια για βράδυ![]()

Βαριά σαλάτα για βράδυ. Δατς γουατ αι μινμε μισό λίτρο μπαλσάμικο με μέλι και παπάρα μέσα τα παξιμάδια
γαμάει![]()

ποιο τυρι?Σαλάτα πρασιναδα με τόνο και πικαντικο τυρί κρέμα. Τώρα λαιβ, πορτοκαλαδα![]()
άλλες φορές παίζει σίζαρς με 1 κιλό μπέικον οπότε τώρα είμαστε καλάΒαριά σαλάτα για βράδυ. Δατς γουατ αι μιν![]()

Χυμα. Να πας να παρεις τυριά από τον Στέφανο Φραντζή και Βρεσθενης αφου κοπριζεις εκεί στο Νέο Κόσμοποιο τυρι?

Το λαχανικό δεν βλάπτει.Λάχανο καροτο, ξυράφια για βράδυ![]()
Τι λαδα μαν?Σαλάτα πρασιναδα με τόνο και πικαντικο τυρί κρέμα. Τώρα λαιβ, πορτοκαλαδα![]()
Μικρή φάρμα βουνου μαν.Τι λαδα μαν?
δεν μου αρεσουν τα τυριαΧυμα. Να πας να παρεις τυριά από τον Στέφανο Φραντζή και Βρεσθενης αφου κοπριζεις εκεί στο Νέο Κόσμο![]()
δεν μου αρεσουν τα τυρια

Δεν ειχε κανενα μπιφτεκι πανω τουΜικρή φάρμα βουνου μαν.
Πέτυχα και Γιάννη στο μάρκετ.

Οχι κάτι μαρουλια πηρεΔεν ειχε κανενα μπιφτεκι πανω του![]()

Οχι κάτι μαρουλια πηρε![]()

Αναφοραδεν μου αρεσουν τα τυρια
ΌχιΓεμιστά ορφανά σημερα

ΝΑΙ, άσε ρε τυπε κρέας χτες κ σαββατοκύριακο αναμένεται λαίλαπα,να κάνουμε κ λίγο αποτοξινωση