Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 9.007
- Πόντοι
- 1.406
Τι τσιμπισες;ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ τσομπανη φιλε μου
Τι τσιμπισες;ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ τσομπανη φιλε μου
κοτοπουλακι ψητοΤι τσιμπισες;
Με τι συνοδεία μαν?κοτοπουλακι ψητο
Βοήθεια μας η χάρη της!Της Μεγαλομάρτυρος Σβετλάνας της επί της σωλήνος λικνιζομένης, μεγάλη η χάρη της.![]()
σαλατουλα μαρουλι,καροτο,κρεμμυδι,λευκο πικαντικο τυρι,καμπανακιαΜε τι συνοδεία μαν?
Follow the money γέροντα.... Ότι τους ειπαν οι μεγαλοβιομηχανοι κανανε...Μαλακία των καρδιολόγων τα σπορέλαια. Μέχρι τέλη του 80 έλεγαν ότι το ελαιόλαδο σκοτώνει και σύστηναν στις νοικοκυρές τα σπορέλαια και τις μαργαρίνες. Πέρασε καιρός και χιλιάδες εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια για να καταλάβουν τη μαλακία τους και να ανακαλέσουν.
Θυμάσαι τα σουβλατζιδικα που εψηναν τις πιτες με μαργαρινη που έτρεχε καυτή σε πλαστικο ταπερ (της μαργαρινης) από ένα λουκι και με μια κουταλα τη κάνανε κυκλο και τηγανιζαν όλη νυχτα (ίσως και ένα μήνα)![]()
Βασικά χρησιμοποιουσαν μια πιτα αντί για τη κουταλα κάποιες φορέςκαι βουτούσαν και καμιά πίτα εκεί μέσα να πάρει γεύση πριν τη ζεστάνουν
μαγικη συνταγη και μυστικά που χαθηκαν στο χρόνοΒασικά χρησιμοποιουσαν μια πιτα αντί για τη κουταλα κάποιες φορές![]()
μαγικη συνταγη και μυστικά που χαθηκαν στο χρόνο
παπαρα μεσα η πιτα και μετα πανω στο πλατό
Τοτε που τρωγαμε υγιεινά και οχι επεξεργασμενα με φυτοφάρμακα και πλαστικουρες![]()
Θα αναγκαστώ να συμφωνήσω μαζί σου συναγωνιστή συμπουρδελιαρη φίλε μουμαγικη συνταγη και μυστικά που χαθηκαν στο χρόνο
Τοτε που τρωγαμε υγιεινά και οχι επεξεργασμενα με φυτοφάρμακα και πλαστικουρες![]()
Παπάρα μάτσο πίτες να τιγκάρει λίπος το πλατώ.![]()
Θα αναγκαστώ να συμφωνήσω μαζί σου συναγωνιστή συμπουρδελιαρη φίλε μου![]()
με μια πίτα βουτηγμένη στα σπορέλαια έπαιρνες ω6 λιπαρά για μια 5ετίαμαγικη συνταγη και μυστικά που χαθηκαν στο χρόνο
Και δουλευαν και με 20w50 τότε οι φριτεζεςΕ ναι!
Και οι πατάτες που αν δεν πέρναγαν 300 κιλά από τη φριτέζα δεν άλλαζαν το λάδι.![]()
η γευση ηταν που με το ιδιο χερι που επιανε κανα 2-3 πιτες μαζι πριν τις βουτηξει σου ειχε δωσει ρεστα απο 500αρικο δραχμες
κανεις δεν το ξερει αυτο , οτι εκει ηταν η νοστιμια , μου το ειχε πει σουβλατζης το μυστικό που χαθηκε μεσα στο χρόνο![]()
κάθε εξάμηνοΕ ναι!
Και οι πατάτες που αν δεν πέρναγαν 300 κιλά από τη φριτέζα δεν άλλαζαν το λάδι.![]()
άλλο μυστικο .. για γευσηΕ ναι!
τοιχος κιτρινος εντελως απο την μακαΚαι δουλευαν και με 20w50 τότε οι φριτεζες![]()
άλλο μυστικο .. για γευση
το ιδιο λαδι παντου , φριτεζα , μπωλ για πιτες , σαλατα , μηχανη Ζουνταπ , στο φιατ το 127 , και στο ρολο που κλεινει την βιτρινα αμα κολλούσε
Που να τα ξερουν αυτα οι νεοι χιπστεραδες σουβλατζηδες .. που αν ελεγες σε παλια καραβανο σουβλατζη πιτα καλαμποκιου θα σε εστελνε στο ΚΑΤ με διασειση στην γναθο![]()