rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 47.074
- Πόντοι
- 19.321
Σήμερα ομελέτα φούρνου (6 αυγά ελευθέρας) με σπαράγγια και φρέσκο κρεμμύδι, σαλάτα χωριάτικη με φέτα Καλαβρύτων και 100 γρ ψωμί ολικής/προζύμι.
Για τον κ. @troubakhs μου τι γνώμη έχετε;Τονορυζο με καλαμπόκι αγγουρι ντοματα κρουτον μαγιονεζα.ζιρο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οχι ειναι έντιμος κυριε.
Κυριος και αυτος,αδελφός.Για τον κ. @troubakhs μου τι γνώμη έχετε;
Α!Κυριος και αυτος,αδελφός.
Το καλύτερο παιδί. Κακώς δεν τον βοηθάς οικονομικά.Για τον κ. @troubakhs μου τι γνώμη έχετε;
Και εγω συνταξιούχοςΑ!
Και εσείς συμπαθείτε και συμπαραστέκεστε στους συνταξιούχους ...
To ξέρω ,με βλέπω να κινδυνεύω από παροδική τύφλωση όπως η Φοίβη στα "Φιλαράκια".Έρχεται, υπομονή...
Το μπούκοβο πάει σε όλα τα μαγειρευτά και τις σάλτσες.Άμα βάλεις λουκάνικα ,παστό κτλ ,δεν τρως φασολάδα τρως λουκάνικο και παστό χοιρινό,για το μπούκοβο σωστός θα ρίξω από πανω
Θα έχει διάφορες επιλογές, γκουρμέ, ρουστικ, κλπ...To ξέρω ,με βλέπω να κινδυνεύω από παροδική τύφλωση όπως η Φοίβη στα "Φιλαράκια".
Παραδοσιακή επιλογή θα στηρίξω χωρίς πουστριλικια.Θα έχει διάφορες επιλογές, γκουρμέ, ρουστικ, κλπ...
Επειδή εσείς το ζητήσατε...Παραδοσιακή επιλογή θα στηρίξω χωρίς πουστριλικια.

Βγάλαμε τα μάτια μας μανΕπειδή εσείς το ζητήσατε...
Παστίτσιο με κριθαράκι by AI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Θείο βάλε μια ψηφοφορία ποια συνταγή της ΑΙ για παστίτσιο με κριθαράκι είναι καλύτερη...Θείο, αυτό ήτανε μεγαλύτερο σεντόνι και από του Champions League.![]()

θειο ρωτα και το ΑΙ ποιος πλενει τα κατσαρολικα μεταΘείο βάλε μια ψηφοφορία ποια συνταγή της ΑΙ για παστίτσιο με κριθαράκι είναι καλύτερη...![]()
Γιατί με κριθαράκι και όχι με μακαρονι χονδρό?Θείο βάλε μια ψηφοφορία ποια συνταγή της ΑΙ για παστίτσιο με κριθαράκι είναι καλύτερη...![]()
Θέλαμε να κάμουμε κάτι διαφορετικό, κάτι ξεχωριστόΓιατί με κριθαράκι και όχι με μακαρονι χονδρό?![]()
Το έφτιαξες??Θέλαμε να κάμουμε κάτι διαφορετικό, κάτι ξεχωριστό

Ήταν μια πρόταση, όχι πρόσκληση σε δείπνοΚαι γιατί μου ανοίγεις την όρεξη![]()
![]()