dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 63.138
- Πόντοι
- 36.036
Κάτι πιο εκλεκτό ?Φασουλάδα σημερα![]()

Κάτι πιο εκλεκτό ?Φασουλάδα σημερα![]()
Αναλόγως άμα την συνοδεύσεις με χωριάτικα λουκάνικα ή παστό χοιρινόΚάτι πιο εκλεκτό ?![]()
Κρεμμύδι ξερό ,ελιές πράσινες, φέτα ,καυτερές πιπεριές τουρσί και ψωμί φυσικαΜε τη συνοδεία μαν
Άμα βάλεις λουκάνικα ,παστό κτλ ,δεν τρως φασολάδα τρως λουκάνικο και παστό χοιρινό,για το μπούκοβο σωστός θα ρίξω από πανωΑναλόγως άμα την συνοδεύσεις με χωριάτικα λουκάνικα ή παστό χοιρινό
και βάλεις στη φασολάδα μπούκοβο την αναβαθμίζεις.
Στο συγκεκριμενο φαγί, τα συνοδευτικα ειναι πολυ σημαντικα.Με τη συνοδεία μαν
Μη σκεπασεις το κεφαλι και πεθάνεις από ασφυξία....Δύο πιάτα κατέβασα ,δύο ώρες ύπνο τώρα τουλάχιστον![]()
Μου λείπει ο κ. μπάρος, παιδί μου.εχεις κολλησει με το νουμερο ρε μπρο περισσοτερο απο οτι εχει κολλησει ο βαρος με τον φαλ
Ανοιξε παράθυρα για τα κλανιδιαΔύο πιάτα κατέβασα ,δύο ώρες ύπνο τώρα τουλάχιστον![]()
Δουλεια καργα,χρημα φουλ.Μου λείπει ο κ. μπάρος, παιδί μου.
Που είναι;;;
Δύο πιάτα κατέβασα ,δύο ώρες ύπνο τώρα τουλάχιστον
Αναλόγως το στομάχι.Μη σκεπασεις το κεφαλι και πεθάνεις από ασφυξία....
Ο κ. @troubakhs μου λέει ότι τον έχουν βάλει μέσα για απάτες σε βάρος συνταξιούχων κλπ...Ανοιξε παράθυρα για τα κλανιδια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δουλεια καργα,χρημα φουλ.
Οχι ειναι έντιμος κυριε.Ο κ. @troubakhs μου λέει ότι τον έχουν βάλει μέσα για απάτες σε βάρος συνταξιούχων κλπ...
Τι τελικά είναι αλήθεια;;;
Για τον κ. @troubakhs μου τι γνώμη έχετε;Τονορυζο με καλαμπόκι αγγουρι ντοματα κρουτον μαγιονεζα.ζιρο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οχι ειναι έντιμος κυριε.
Κυριος και αυτος,αδελφός.Για τον κ. @troubakhs μου τι γνώμη έχετε;
Α!Κυριος και αυτος,αδελφός.
Το καλύτερο παιδί. Κακώς δεν τον βοηθάς οικονομικά.Για τον κ. @troubakhs μου τι γνώμη έχετε;
Και εγω συνταξιούχοςΑ!
Και εσείς συμπαθείτε και συμπαραστέκεστε στους συνταξιούχους ...
To ξέρω ,με βλέπω να κινδυνεύω από παροδική τύφλωση όπως η Φοίβη στα "Φιλαράκια".Έρχεται, υπομονή...