raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 26.658
- Πόντοι
- 5.006
μακαρονια με μανιταριαΓιατί εγώ τι θα έχω; Και δεν έχω βάλει τίποτα στο στόμα μου μέχρι τώρα.
Και για να έχουμε καλό ερώτημα. Εσύ τι τσίμπησες;
μακαρονια με μανιταριαΓιατί εγώ τι θα έχω; Και δεν έχω βάλει τίποτα στο στόμα μου μέχρι τώρα.
Και για να έχουμε καλό ερώτημα. Εσύ τι τσίμπησες;
πλευρωτους?μακαρονια με μανιταρια
τα άλλαπλευρωτους?
τα ποια ρε Τακη? μην πεις κονσερβα ρε σε παρακαλω,σε εχω σε εχτιμησητα άλλα
τα άλλα που δεν ειναι πλευρωτουςτα ποια ρε Τακη? μην πεις κονσερβα ρε σε παρακαλω,σε εχω σε εχτιμηση
Τα μανιτάρια σκέτα τα έριξες μέσα; Σάλτσα δεν είχανε; Φλερτάρεις με αναφορά αλλά θα σου δώσω την δεύτερη ευκαιρία που δικαιούσαι.μακαρονια με μανιταρια
οχι ρε μαλακα...ειναι λονδινο ο τακης...εκει δεν ξερουν να μαγειρευουνΤα μανιτάρια σκέτα τα έριξες μέσα; Σάλτσα δεν είχανε; Φλερτάρεις με αναφορά αλλά θα σου δώσω την δεύτερη ευκαιρία που δικαιούσαι.
τι να ριξω ρε τυπε? δεν εχω αγγιξει κουζινα ποτέ....στο ιδιο επιπεδο με πυρηνικο αντιδραστηρα την βλεπω.....Τα μανιτάρια σκέτα τα έριξες μέσα; Σάλτσα δεν είχανε; Φλερτάρεις με αναφορά αλλά θα σου δώσω την δεύτερη ευκαιρία που δικαιούσαι.
Εντάξει τότε.οχι ρε μαλακα...ειναι λονδινο ο τακης...εκει δεν ξερουν να μαγειρευουν
Εντάξει τότε.
Σκέφτομαι να δώσω στον Τάκη τον τίτλο του επίσημου κριτή στο νήμα. Τι λες;

Ο Τάκης είναι αδερφός!Πισώπλατη μαχαιριά στο Νίπλη.![]()
Ο Τάκης είναι αδερφός!
Ο Τάκης κρίθηκε και αξιολογήθηκε ως καλύτερος κριτής.Ακόμα χειρότερα.
Θα κατηγορηθείτε για οικογενειοκρατία.
Ο Τάκης κρίθηκε και αξιολογήθηκε ως καλύτερος κριτής.

ΟχιΕντάξει τότε.
ΟχιΠροτείνω Ζαν Πιερ.![]()
Κεσκεσε Ζαν πιερ;Προτείνω Ζαν Πιερ.![]()
Κεσκεσε Ζαν πιερ;

ΟΧΙΕντάξει τότε.
ΟΧΙΠροτείνω Ζαν Πιερ.![]()
Παπά μου ξεκούτιανες; Μήπως να βάλουμε και τον Λάκη; Ή μήπως και τους δύο μαζί;Ο Ζαν Κλο Κλό της καρδιάς μας με τους χίλιους κλώνους. Ξέρει από τσέχικη κουζίνα και είναι άσσος στις μελιτζάνες.![]()