Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.293
- Πόντοι
- 28.246
Έχω και εγώ μια ανάλογη πατέντα αδερφέ. Και γαμω τα μπέργκετια.βρηκα μηχανακι για πασχα αδερφου ατζελο
Έχω και εγώ μια ανάλογη πατέντα αδερφέ. Και γαμω τα μπέργκετια.βρηκα μηχανακι για πασχα αδερφου ατζελο
δεν μας φτανει που εχουμε,μητσοτακη,οπεκεπε,ευλογια ρε μαλακα ετσι και ανακαλυψει αυτες της πατεντες ο αδερφος θα κανουμε να ξαναδουμε κρεας 5 χρονιαΈχω και εγώ μια ανάλογη πατέντα αδερφέ. Και γαμω τα μπέργκετια.
Έχω και με μπλακεντεκερ που γυρνάει σούβλα με αρνί επάνω στα κάρβουνα.δεν μας φτανει που εχουμε,μητσοτακη,οπεκεπε,ευλογια ρε μαλακα ετσι και ανακαλυψει αυτες της πατεντες ο αδερφος θα κανουμε να ξαναδουμε κρεας 5 χρονια
Ελα αδερφέ.δεν μας φτανει που εχουμε,μητσοτακη,οπεκεπε,ευλογια ρε μαλακα ετσι και ανακαλυψει αυτες της πατεντες ο αδερφος θα κανουμε να ξαναδουμε κρεας 5 χρονια
Και βάλε...Πάνω από πέντε κιλά;
Μήπως ήτο γαλοπούλα;
δεν πιστευω να εβαλες κανα τυρι πανω στον λυκο τυπεΚαι βάλε...
Παίζει ναταν και προϊστορικό μαμουθι,της ιουρασειας περιόδου!
(Με την πείνα πάντως που είχα,από τις 5 το πρωί στο πόδι κ γυρνώντας 7 σπίτι,και λύκο τον έτρωγα!)
Συγαυρε όχι,αλλά θα μπορούσε!δεν πιστευω να εβαλες κανα τυρι πανω στον λυκο τυπε
Ωραία, πεμπτη Παρασκευή ρεπο θα κάνουμε τίποτα?Συκώτι μοσχαρίσιο σε αρωματισμένο με σκόρδο και δενδρολίβανο ελαιόλαδο, συνοδεία φάβας με καπαροκρεμμύδια και ένα ποτήρι μερλό του Σκούρα.![]()
Ωραία, πεμπτη Παρασκευή ρεπο θα κάνουμε τίποτα?
Όλο και κάτι θα παίξει.![]()
Μουνίκακας;;;ωραια με τη δροσια,μεινε σε ετοιμότητα
ΑρρωστοςΜουνίκακας;;;
Αρρωστος![]()
Από τότε που το θυμάμαι αυτό το παιδί, όλο και κάτι το βασανίζει.
Να του κάνουμε μια ευθανασία να ησυχάσει επιτέλους.![]()
Bon viveur!Συκώτι μοσχαρίσιο σε αρωματισμένο με σκόρδο και δενδρολίβανο ελαιόλαδο, συνοδεία φάβας με καπαροκρεμμύδια και ένα ποτήρι μερλό του Σκούρα.![]()
πολύ δεν ειναι τα 500 γρ τυρι?Μεσημεριανή λιγούρα......
Ελάχιστα μακαρόνια (100γρ), περίπου 150γρ κιμάς, 500γρ αθότυρος τριμμένος.
Φυσικά ψωμί (προζυμένιο πολύσπορο, μην το γράφω συνέχεια)![]()