Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 25.924
- Πόντοι
- 6.056
οκαν ειναι καλος καφές ειναι μια χαρα
οκαν ειναι καλος καφές ειναι μια χαρα
Απέσυρε τη μυνηση,γενικα καφες με γλυκο ειναι για μηνυση και αυτοφωρο
αν ειναι και παρασκευη ακομη καλυτερα για να περασει απο εισαγγελεα την δευτερα
δηλαδη πας πχ να φας...φορτώνεις κομπλέ..
μετα τον καφε το γλυκο ειναι οκΑπέσυρε τη μυνηση,εγώ λατρεύω να τρώω ένα καλό γλυκό (μπακλαβά, καρυδοπιτα) μετά το σκέτο εσπρέσσο. Αυτή η αντίθεση γεύσεων εξιταρει τον ουρανίσκο μου. Καμιά φορά και με ανάποδη σειρά για να μεινει η πίκρα του καφέ στη γευση
τι να σου πω εγω τον καφε τον θελω μπομπα και το γλυκο τον κανει νεροδηλαδη πας πχ να φας...φορτώνεις κομπλέ..
σου λένε θελετε κατάλογο για γλυκά τρως και ένα γλυκό...
και μετα για να σου φέρουν έναν καφέ να οδηγήσεις ωραία και καλά για πίσω πρέπει να πας να πλύνεις τα δόντια σου???![]()
Στειλε εσυ ρεζτι να σου πω εγω τον καφε τον θελω μπομπα και το γλυκο τον κανει νερο
αν ειστε οκ με καφε μπουγαδονερο απλα για να πιεις καφε και εγω οκ θα ειμαι![]()
Καλά πήγε.Για να μην έχει εμφανιστεί 2 μέρες, ή πέρασε υπερβολικά καλά ή υπερβολικά άσχημα.
Ναι,το ψάρι το φαγε η γάτα μαν?![]()
Έφαγα και σταφύλι σουλτανίνα ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ
το ποτήρι από που μαν?![]()
Από κάποιο σούπερ μάρκετ, μάλλον σκλαβενίτητο ποτήρι από που μαν?
ότι πρέπει για μπύραΑπό κάποιο σούπερ μάρκετ, μάλλον σκλαβενίτη
Εγώ το έφαγα αλλά χάλασε λίγο όταν πήγα να το μεταφέρω από το ταψί στο πιάτο.Ναι,το ψάρι το φαγε η γάτα μαν?
Αναφορά γιατί τα χόρτα είναι τελείως στεγνά. Λάδι γιοκ.![]()
Έβαλα αλλά είναι κάτω και δεν φαίνεται και δεν είναι απλά χόρτα είναι σταμναγκάθι.Αναφορά γιατί τα χόρτα είναι τελείως στεγνά. Λάδι γιοκ.
Είναι σαν να μην έβαλες αν δεν φαίνεται το λάδι. Η αναφορά ισχύει.Έβαλα αλλά είναι κάτω και δεν φαίνεται και δεν είναι απλά χόρτα είναι σταμναγκάθι.
Αυτό το χόρτο είναι είδος άγριου ραδικιού και πίνω το ζουμί σκέτοτα χόρτα όπως και η χωριάτικη δε θέλουν λάδι
με λεμόνι και αλάνι είναι μια χαρά![]()
εμένα μου αρέσουν χόρτα με λεμόνι και αλάτι και φέτα αλλά χωρίς λάδια και τέτοιαΑυτό το χόρτο είναι είδος άγριου ραδικιού και πίνω το ζουμί σκέτο
ή με λίγο λεμόνι για θεραπευτικούς λόγους.
Τη γλυτώνεις την αλλη φορα να βαλεις λαδι μέχρι πάνω.Αυτό το χόρτο είναι είδος άγριου ραδικιού και πίνω το ζουμί σκέτο
ή με λίγο λεμόνι για θεραπευτικούς λόγους.
Ηρεμα μαν τσιμπαμεεμένα μου αρέσουν χόρτα με λεμόνι και αλάτι και φέτα αλλά χωρίς λάδια και τέτοια
στις ταβέρνες που πας στα τιγκάρουν στο λάδι εμετός