Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.381
- Πόντοι
- 6.256
δε παθαινω κατι εχω σκληραγωγηθείΦρεντο και μαφιν μετα απο σολομό,μην σε πειράξει μαν

δε παθαινω κατι εχω σκληραγωγηθείΦρεντο και μαφιν μετα απο σολομό,μην σε πειράξει μαν

Για να μην έχει εμφανιστεί 2 μέρες, ή πέρασε υπερβολικά καλά ή υπερβολικά άσχημα.
αν φας γλυκο πριν τον καφε ο καφες θα ειναι ενα πικρο νεροπρωτα τρως το αλμυρο
μετα το γλυκο
και τελος πινεις την καφεδαρα
αν ειναι καλος καφές ειναι μια χαρααν φας γλυκο πριν τον καφε ο καφες θα ειναι ενα πικρο νερο
Dahulu kala, teknologi canggih dibilang sihir.
Agama membenarkan pembantaian Penyihir.
Kini jika ada yang bisa berbuat keajaiban,
dibantai Pemerintah karena dianggap telah mengganggu ketertiban umum.
Jadi, tak ada yang berubah. SSDD.
Di bawah langit tak ada yang baru.
οκαν ειναι καλος καφές ειναι μια χαρα
Απέσυρε τη μυνηση,γενικα καφες με γλυκο ειναι για μηνυση και αυτοφωρο
αν ειναι και παρασκευη ακομη καλυτερα για να περασει απο εισαγγελεα την δευτερα
δηλαδη πας πχ να φας...φορτώνεις κομπλέ..
μετα τον καφε το γλυκο ειναι οκΑπέσυρε τη μυνηση,εγώ λατρεύω να τρώω ένα καλό γλυκό (μπακλαβά, καρυδοπιτα) μετά το σκέτο εσπρέσσο. Αυτή η αντίθεση γεύσεων εξιταρει τον ουρανίσκο μου. Καμιά φορά και με ανάποδη σειρά για να μεινει η πίκρα του καφέ στη γευση
τι να σου πω εγω τον καφε τον θελω μπομπα και το γλυκο τον κανει νεροδηλαδη πας πχ να φας...φορτώνεις κομπλέ..
σου λένε θελετε κατάλογο για γλυκά τρως και ένα γλυκό...
και μετα για να σου φέρουν έναν καφέ να οδηγήσεις ωραία και καλά για πίσω πρέπει να πας να πλύνεις τα δόντια σου???![]()

Στειλε εσυ ρεζτι να σου πω εγω τον καφε τον θελω μπομπα και το γλυκο τον κανει νερο
αν ειστε οκ με καφε μπουγαδονερο απλα για να πιεις καφε και εγω οκ θα ειμαι![]()

Καλά πήγε.Για να μην έχει εμφανιστεί 2 μέρες, ή πέρασε υπερβολικά καλά ή υπερβολικά άσχημα.

Ναι,το ψάρι το φαγε η γάτα μαν?![]()
Έφαγα και σταφύλι σουλτανίνα ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ
το ποτήρι από που μαν?![]()
Έφαγα και σταφύλι σουλτανίνα ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ
Από κάποιο σούπερ μάρκετ, μάλλον σκλαβενίτητο ποτήρι από που μαν?
ότι πρέπει για μπύραΑπό κάποιο σούπερ μάρκετ, μάλλον σκλαβενίτη

Εγώ το έφαγα αλλά χάλασε λίγο όταν πήγα να το μεταφέρω από το ταψί στο πιάτο.Ναι,το ψάρι το φαγε η γάτα μαν?