argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.223
- Πόντοι
- 16.235
Nαι..του Ozzy...πολυτελές μνημόσυνο με ειδικό τμήμα για τους Ελληνες φανς με παραδοσιακές γεύσεις....long live Ozzy....σε μνημοσυνο εισαι?

Nαι..του Ozzy...πολυτελές μνημόσυνο με ειδικό τμήμα για τους Ελληνες φανς με παραδοσιακές γεύσεις....long live Ozzy....σε μνημοσυνο εισαι?

σε μνημοσυνο εισαι?

Αναφορα εχει πεσει ενα ντοματακι δεξιά.![]()
Πένομαι.
τσιμπησε αναφορά μην ανησυχείς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αναφορα εχει πεσει ενα ντοματακι δεξιά.

Ο κ. @troubakhs μου σιτίζεται μια χαρά στα συσσίτια της Ι.Μ. Πειραιώς.Για όλα τα παραπάνω να ξηγηθεί στον @troubakhs και ο άλλος θείος ο @κωλο-γερος
Χρήμα εννοω. Την Βίλα την Σαντορινια όμως να την αφήσει στην ησυχία της.
Ο κ. @troubakhs μου σιτίζεται μια χαρά στα συσσίτια της Ι.Μ. Πειραιώς.
Σεις γιατί ανακατεύεστε;;;
Υ.Γ. Ο κ. @κωλο-γερος έχει την βίλα στη Σαντορίνη για τη Ν και όχι για τα μούτρα σας... Φευ!
Χωρίς μπούτια για επιδόρπιο;![]()
Πένομαι.
3 πίτσες 10ρεςΑναφορά!
Πίτσες. Έτσι σκέτο. Τι πίτσες; Πόσες πίτσες;
Τερμα το επιδορπιο.Χωρίς μπούτια για επιδόρπιο;
Τερμα το επιδορπιο.![]()

Μην βριζεις μαν. Στο διαολο προσπαθω να το φτασω, στο διαολο. Με τον θεο δεν τα παω καλα.εφτασε το ζαχαρο σου στο θεό .. επιτελους![]()
εφαγες 30 κομματια πιτσα?3 πίτσες 10ρες
Ζαμπόν-τυρι, πατάτα-μπέικον, κοτόπουλο-γαλοπουλα.
Ξέρω θα ξαναμπεί αναφορά αλλά είμαι στη γραμμωση
Πατάτα ??? Στην πίτσα ?3 πίτσες 10ρες
Ζαμπόν-τυρι, πατάτα-μπέικον, κοτόπουλο-γαλοπουλα.
Ξέρω θα ξαναμπεί αναφορά αλλά είμαι στη γραμμωση
καλά πάς από ορεκτικά ..![]()
Πένομαι.
Ιεροσυλία , μοσχάρι κοκκινιστό μόνο με μακαρόνι χοντρό με τρυπαΕτοιμάζεται μοσχαράκι κοκκινιστό με πιλάφι.
Θα πέσει πολύ τριμμένο κεφαλοτύρι από πάνω και σε όποιον αρέσει....
εχουμε παει , τα κομματια ειναι η πιο μαλακία μαρκετινγκ που εχει γινει ποτέ .. απορω πως ακομα δεν εχουν βρει αυτον που το ανακαλυψε να τον γαμησουνεφαγες 30 κομματια πιτσα?
πολλα δεν ειναι?
τι μπιφτεκι εβαλες?Σπιτικό burger.Δεν δίνω λεφτά στις Αμερικανικές αλυσίδες που να καει το σύμπαν
Κόκκορα,περνώ σε τεμάχια από το powerinmeat.Αρκετα καλό μιας και αναγράφει και τις θερμίδες στο site τουςτι μπιφτεκι εβαλες?
ρωτα και για το ψωμίτι μπιφτεκι εβαλες?