tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.029
- Πόντοι
- 1.406
Εγώ θα σου συνιστούσα να μην ακουμπήσει μακαρονι. Ποτε δε ξερεις αλλά το ρισκάρεις?Όχι, στα μακαρόνια δεν υπάρχει πρόβλημα. Επιτρέπεται.
Εγώ θα σου συνιστούσα να μην ακουμπήσει μακαρονι. Ποτε δε ξερεις αλλά το ρισκάρεις?Όχι, στα μακαρόνια δεν υπάρχει πρόβλημα. Επιτρέπεται.
Έχει πει ναι στα μακαρόνια αφού.Εγώ θα σου συνιστούσα να μην ακουμπήσει μακαρονι. Ποτε δε ξερεις αλλά το ρισκάρεις?
Τι να σου πω φιρί φιρί το πας να βρεθείς χωρίς ιντερνετΈχει πει ναι στα μακαρόνια αφού.

Δεν υπάρχει πρόβλημα. Τελικά το μετάνιωσα, δεν ζήτησα με κιμαδοσουπα αλλά με ντοματοσουπαΤι να σου πω φιρί φιρί το πας να βρεθείς χωρίς ιντερνετ![]()
Να ρίξεις και κρουτον....Αν φτιάξω φασολάκιακοσουπα, μπορώ να βάλω το Bimer να την κάνω βελουτε την σούπα;
Δηλαδή η ολόκληρη έχει 8 αυγά;Μισή ομελέτα 4 αυγων με φέτα, ντομάτα, πιπεριά πράσινη. Τα αυγά από τα Μέγαρα, η φέτα από τη Βυτίνα, για τα υπόλοιπα αγνοω προέλευση.
Ααα και το τηγάνι Tefal
Έλα ρε συ. Κοίτα τώρα, να, εδώ από το πρωί σε δουλεύουμε όλοι και ο Τομαχοκ λυσσαει ότι ίσως να μην επιτρέπεται το τυρί στα μακαρόνια. Εξήγησε του....Να ρίξεις και κρουτον....
Την γάμησε τώρα ο Πικάσος. Την γάμησε λέμε.Δηλαδή η ολόκληρη έχει 8 αυγά;![]()
Αξιος ο μισθός σου παιδί μου...Είχε κάνει κοιλιά το νήμα, με πλήρωσαν για να το αναστήσω...
...μόνο μην ζητήσεις προσαύξηση μισθου ακόμα κι αν δουλέψεις 13 ώρες στον ίδιο εργοδότη.Παίρνω πίσω την αναφορά τις προαλλες για τα ορφανά γεμιστά, λόγω νερού.Πατάτες ογκρατέν στον φούρνο, παπουτσάκια, ζίρο. Και τώρα σε έξοδο Αρρένα.
Πλάκα πλάκα το ροκρφόρ που είχαν οι πατάτες ογκρατέν, τι τυρί θεωρείται?Παίρνω πίσω την αναφορά τις προαλλες για τα ορφανά γεμιστά, λόγω νερού.
Αλλά μην το ξανά κάνεις. Με κιμά να τα τρως.
Λογικά ανηκει στα τυριά.Πλάκα πλάκα το ροκρφόρ που είχαν οι πατάτες ογκρατέν, τι τυρί θεωρείται?
Το μαγαζί λεγεται ετσι βρε τουβλοΔεν την ξέρω βρε guys, την είχε γραψει συνεχόμενα με τα φαγια και μπερδεύτηκα ο πεινασμένος....
Αλλά πάλι, ξέρω γω, μπορεί να είναι σαν την Ηλέκτρα τη μαγείρισσα που είχε πέρσυ ο άλλος και να "τρωγεται"...

Το ξέρω βρε τυπε ότι έτσι λέγεται το μαγαζί, προφανώς από την ιδιοκτήτρια.Το μαγαζί λεγεται ετσι βρε τουβλο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σπανακόπιτα σπιτική,χυμο,καφεδαρα σε λιγο
Ειρήνη υμίν...Το ξέρω βρε τυπε ότι έτσι λέγεται το μαγαζί, προφανώς από την ιδιοκτήτρια.
Πλάκα κάνουμε εδώ μέσα κι εγώ δε σε προσβαλα.
Την καλημέρα μου

Γιατί σε προσβαλα εγω.Το ξέρω βρε τυπε ότι έτσι λέγεται το μαγαζί, προφανώς από την ιδιοκτήτρια.
Πλάκα κάνουμε εδώ μέσα κι εγώ δε σε προσβαλα.
Την καλημέρα μου
Υπερπαραγωγή...καλό βόλι!θα κανω αυτη την μαλακια

Eυ γέ!Φακοριζόσουπα με λίγες ελιές Καλαμών και λίγο φρυγανισμένο ζυμωτό ψωμί.![]()