ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.627
- Πόντοι
- 12.756
Όχι εντάξει. Παρτην πισω γιατί θα σου κάνω φουιτ
Όχι εντάξει. Παρτην πισω γιατί θα σου κάνω φουιτ
Την τσιμπησες κι αυτή;;Μπιφτέκια,λουκανικο,σαγανάκι,σαλατα, ουρανια.
Ντροπή.Την τσιμπησες κι αυτή;;
![]()

ΟχιΤρώγεται η Ουρανία;![]()
Και πάλι το στομάχι πρεπει να έγινε μπαλόνι με όλα αυτά. Η όχι;Ευτυχώς κόψανε οι ζέστες και μπορώ επιτέλους να ξαναφάω σαν άνθρωπος.
Σφουγγάτο, μαγιονέζα για να γλυστράει και 4 φέτες προζυμένιο πολύσπορο συνοδεία 3 ποτηρακίων κόκκινου κράσσου.
Δεν αναφέρω τις ρακές που έφυγαν την ώρα της μαγειρικής![]()
Ντροπή.
Δεν την ξέρω βρε guys, την είχε γραψει συνεχόμενα με τα φαγια και μπερδεύτηκα ο πεινασμένος....Τρώγεται η Ουρανία;![]()
Τη μισή έφαγα, την παλεύωΚαι πάλι το στομάχι πρεπει να έγινε μπαλόνι με όλα αυτά. Η όχι;

Αν την έκανες σε μια κατσαρόλα θα έτρωγες ομελετοσουπα. Που είναι πιο ελαφρά για βράδυΜισή ομελέτα 4 αυγων με φέτα, ντομάτα, πιπεριά πράσινη. Τα αυγά από τα Μέγαρα, η φέτα από τη Βυτίνα, για τα υπόλοιπα αγνοω προέλευση.
Ααα και το τηγάνι Tefal

Θα μπορούσα να βουτήξω και ψωμί;Αν την έκανες σε μια κατσαρόλα θα έτρωγες ομελετοσουπα. Που είναι πιο ελαφρά για βράδυ![]()
Τι ποικιλία το κρασί, από πού τα αυγά;Ευτυχώς κόψανε οι ζέστες και μπορώ επιτέλους να ξαναφάω σαν άνθρωπος.
Σφουγγάτο, μαγιονέζα για να γλυστράει και 4 φέτες προζυμένιο πολύσπορο συνοδεία 3 ποτηρακίων κόκκινου κράσσου.
Δεν αναφέρω τις ρακές που έφυγαν την ώρα της μαγειρικής![]()
ντοματα στην ομελετα???????????????????????????????????......................Μισή ομελέτα 4 αυγων με φέτα, ντομάτα, πιπεριά πράσινη. Τα αυγά από τα Μέγαρα, η φέτα από τη Βυτίνα, για τα υπόλοιπα αγνοω προέλευση.
Ααα και το τηγάνι Tefal

Αναφορά.Μισή ομελέτα 4 αυγων με φέτα, ντομάτα, πιπεριά πράσινη. Τα αυγά από τα Μέγαρα, η φέτα από τη Βυτίνα, για τα υπόλοιπα αγνοω προέλευση.
Ααα και το τηγάνι Tefal
Πως θα παιξεις με το τυρί?Αναφορά.
Θέλεις να αρχίσει να γκρινιάζει ο Αργυροκοααπαυτος;
Είπαμε... ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΤΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΡΙΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ. Τι φέτα;
Σοβαρευτείτε επιτέλους.
Τώρα θα ζητήσω να μου φέρουν μια μακαρόνοσουπα με κιμαδοσουπα από πάνω.

Όχι, στα μακαρόνια δεν υπάρχει πρόβλημα. Επιτρέπεται.Πως θα παιξεις με το τυρί?
Καλυτερα να μην ακουμπάει τα μακαρόνια![]()