raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 25.446
- Πόντοι
- 5.006
Mπασματι τακη ,τι Καρολίνα σούπα θα φτιάξουμε![]()
και τι σαλατα?
γιατι δεν λες ποτέ τι σαλατα?
Mπασματι τακη ,τι Καρολίνα σούπα θα φτιάξουμε![]()
Είναι Μυστικήκαι τι σαλατα?
γιατι δεν λες ποτέ τι σαλατα?
δεν ειναι σωστοΕίναι Μυστική
Σεφδεν ειναι σωστο
Σπαγγέτι, barilla.Mπασματι τακη ,τι Καρολίνα σούπα θα φτιάξουμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι μακαρόνια μαν και τι μαρκα?
Νούμερο?Σπαγγέτι, barilla.
Εκείνη ακριβώς την ώρα τσιμπαγα μακαρόνια 6 νουμερο με κιμά με δύο κουταλιές της σούπας μυζήθρα από πάνω , ξέρεις εσύ... και φέτα Καλαβρύτων, μπύρα fix και ψωμί χωριάτικο.Καλημέρα παίδες ταλαιπωρία
αυτό είναι τυρί η κασέρι μαν?μυζήθρα
Μυζήθρα είναι.αυτό είναι τυρί η κασέρι μαν?
Τι ψωμί και από πού οι γίγαντες;ΓΙΓΑΝΤΕΣ.....4 ΦΕΤΕΣ ΨΩΜΙ...
Εκείνη ακριβώς την ώρα τσιμπαγα μακαρόνια 6 νουμερο με κιμά με δύο κουταλιές της σούπας μυζήθρα από πάνω , ξέρεις εσύ... και φέτα Καλαβρύτων, μπύρα fix και ψωμί χωριάτικο.
Στο χωριό είμαι μέχρι την Πέμπτη.![]()
εγώ παίρνω μια που λέει ήπειρος αλλά δε μαρέσει όταν τις έχουν μέσα σε ζουμιά αηδίαΜυζήθρα είναι.
Στο σούπερ μάρκετ που πήγα πάντως ζήτησα φέτα Καλαβρύτων και η πωλήτρια άνοιξε τον τενεκέ (δεν είχε βαρέλι) και έβαλε ΦΕΤΑ.
Στην συνέχεια ζήτησα και 300 γραμμάρια κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας, έτσι έγραφε το ταμπέλακι. Στο κασερι έγραφε κασέρι.
Καλά εσύ είπαμε έχεις κολλήματα.εγώ παίρνω μια που λέει ήπειρος αλλά δε μαρέσει όταν τις έχουν μέσα σε ζουμιά αηδία
παίρνω μια που είναι σε συσκευασία χωρίς ζουμί
ναι και μυρίζει τυρίλα και γλίτσα όλο το σπίτι...Καλά εσύ είπαμε έχεις κολλήματα.
Με το ζουμί την άλμη δηλαδή, παραμένει πιο φρέσκια.
Έχει στεγνώσει αν δεν είναι μέσα στην άλμη. Και όχι, η υπερβολή ανεπιθύμητων οσμών δεν ισχυει. Δεν βρωμάει τυριλα όλο το σπίτι.ναι και μυρίζει τυρίλα και γλίτσα όλο το σπίτι...
φρέσκια....δεν παίρνω 3 κιλά δε προλαβαίνει να παλιώσει κάθε 3 μέρες θες προμήθειες έτσι και αλλιώς πόσο να χαλάσει
NαιΈχει στεγνώσει αν δεν είναι μέσα στην άλμη. Και όχι, η υπερβολή ανεπιθύμητων οσμών δεν ισχυει. Δεν βρωμάει τυριλα όλο το σπίτι.
Μην ξηγιεσαι ετσι...δύο ωραία σαντουιτσακια είδαμε.Πολύ χόρτο βλεπω και τσι τσι καθόλου.... όντως ταλαιπωρία....![]()