dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 115.428
- Πόντοι
- 39.911
Πώ ρε πούστηΠίτσα κρύα από χθες κ πίνω φραπέ,έχω την πεποίθηση ότι σε λίγο θα Φυγω για τουαλέτα τρέχοντας![]()
Σερπαντίνα θα σε πάει μαν
Πώ ρε πούστηΠίτσα κρύα από χθες κ πίνω φραπέ,έχω την πεποίθηση ότι σε λίγο θα Φυγω για τουαλέτα τρέχοντας![]()
Να τρώτε λεει φυτικές ίνες χορτάρια φρούτα κ μαλακίες,άλλου είναι η λύση για ένα υγιές εντερικό συστημαΠώ ρε πούστη
Σερπαντίνα θα σε πάει μαν

με έξτρα υποβοήθηση από ένα μιλκομπούκαλο ούτε που θα το καταλάβεις...Πίτσα κρύα από χθες κ πίνω φραπέ,έχω την πεποίθηση ότι σε λίγο θα Φυγω για τουαλέτα τρέχοντας![]()
Αυτό είναι κλυσμα τυπεμε έξτρα υποβοήθηση από ένα μιλκομπούκαλο ούτε που θα το καταλάβεις...
Ποια από τις πίτσες; Με ποση ζάχαρη ο φραπές;Πίτσα κρύα από χθες κ πίνω φραπέ,έχω την πεποίθηση ότι σε λίγο θα Φυγω για τουαλέτα τρέχοντας![]()
Μαργαρίτα ,σκετοςΠοια από τις πίτσες; Με ποση ζάχαρη ο φραπές;
Από πού τα πορτοκάλια, έφεραν από το άλλο νήμα και έχασα τη μοιρασιά;φρέντος εσπρέσσος μέτριος
κρέπα γαλοπούλα κασέρι ντομάτα
χυμός πορτοκάλι φυσικός
Πω ρε πουστηΠίτσα κρύα από χθες κ πίνω φραπέ,έχω την πεποίθηση ότι σε λίγο θα Φυγω για τουαλέτα τρέχοντας![]()

έχει ο γείτονας μια πορτοκαλιά και καμιά φορά με αφήνει να δανείζομαι μερικάΑπό πού τα πορτοκάλια, έφεραν από το άλλο νήμα και έχασα τη μοιρασιά;

για πες6 τσιγαρα, 2 καφεδες, ελαχιστος υπνος
σημερα προβλεπεται δυσκολη μερα
Τι τσιγάρα,τι καφε?6 τσιγαρα, 2 καφεδες, ελαχιστος υπνος
σημερα προβλεπεται δυσκολη μερα
μαρλμποριδης παντα. Δυο διπλους εσπρεσσο λουγκο σκετους.Τι τσιγάρα,τι καφε?

Ποιος τα μάζεψε τα άγρια βλήτα ρε μπροκολόκο;Μπριζολαρες σταβλισιες,πατατες, βλήτα αγρια,λουκανικο,ζιρο.