Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.277
- Πόντοι
- 28.246
Αναφορά.Δύο πίτα γύρο απ' όλα χωρίς κρεμμύδι , δύο κεμπάπ μία zero![]()
Από όλα χωρίς κάτι μέσα δεν υφίσταται....
Αναφορά.Δύο πίτα γύρο απ' όλα χωρίς κρεμμύδι , δύο κεμπάπ μία zero![]()
Τι γύρο;Δύο πίτα γύρο απ' όλα χωρίς κρεμμύδι , δύο κεμπάπ μία zero![]()
Τι γύρο;
πες μου μόνο ότι τα βούτηξες σε μαύρο χαβιάρι, μην αφήνεις το μύθο του τελευταίου μεγιστάνα του μπου να πεθάνει έτσι άδοξα2 μπισκότα πτι-μπερ
Θα αναπληρώσει τα λάικ στο διαγωνισμό που θα διοργανώσει μαζί με του ντουέτο χλαπάτσα.![]()
βγαζεις γκρινια και ζήλεια ...
Εχουν δικιο οταν λενε οτι οι γεροι γινονται πιο μουνόπανα![]()
Από πόσα τεμάχια το καθένα μαν ?Καλημέρα κωλομπαραδες τυροπιτακια,γραβιερακια,κρουασάν βουτύρου,κρουασάν σοκολάτα,χυμο,καφε.
Τεμάχια;;;Από πόσα τεμάχια το καθένα μαν ?
Στείλε 5 κιλά μέλι οπεκεπέδικο ρε κόκκινε Χμερ να έχουμε για τον χειμώναΤεμάχια;;;
Πόσα κοντέινερ ρώτα τον καλύτερα
Απο 5 μανΑπό πόσα τεμάχια το καθένα μαν ?
Πώ ρε πούστηΠίτσα κρύα από χθες κ πίνω φραπέ,έχω την πεποίθηση ότι σε λίγο θα Φυγω για τουαλέτα τρέχοντας![]()
Να τρώτε λεει φυτικές ίνες χορτάρια φρούτα κ μαλακίες,άλλου είναι η λύση για ένα υγιές εντερικό συστημαΠώ ρε πούστη
Σερπαντίνα θα σε πάει μαν
με έξτρα υποβοήθηση από ένα μιλκομπούκαλο ούτε που θα το καταλάβεις...Πίτσα κρύα από χθες κ πίνω φραπέ,έχω την πεποίθηση ότι σε λίγο θα Φυγω για τουαλέτα τρέχοντας![]()
Αυτό είναι κλυσμα τυπεμε έξτρα υποβοήθηση από ένα μιλκομπούκαλο ούτε που θα το καταλάβεις...
Ποια από τις πίτσες; Με ποση ζάχαρη ο φραπές;Πίτσα κρύα από χθες κ πίνω φραπέ,έχω την πεποίθηση ότι σε λίγο θα Φυγω για τουαλέτα τρέχοντας![]()
Μαργαρίτα ,σκετοςΠοια από τις πίτσες; Με ποση ζάχαρη ο φραπές;