argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.267
- Πόντοι
- 16.235
Το συκώτι είχε καλά ηπατικά ένζυμα;Συκώτι με γλυκοπατάτες και σαλάτα αιζμπερκ.
Το συκώτι είχε καλά ηπατικά ένζυμα;Συκώτι με γλυκοπατάτες και σαλάτα αιζμπερκ.
Τι τυρί και τι σαλάτα μαν ?Ρύζι με σουτζουκάκια,καργα τυρι τριμενο σκέπασμα,σαλατα,ταλαγανι,μπυρα.
Μην ξεχνάς ότι μεγαλώσαμε με νερό από το λάστιχο.νεράκι απο το λαστιχο , εδω απο ενα κηπο δίπλα , δεν υπαρχουν λεφτα για τετοιες πολυτελειες

Μπασματι και σαλατα χωριατικη.Τι τυρί και τι σαλάτα μαν ?
όχι όλοιΜην ξεχνάς ότι μεγαλώσαμε με νερό από το λάστιχο.![]()

Και απο το πηγάδι έχω πιει, από τον κουβα που το μαζευε ο παππούς μου.όχι όλοι
κάποιοι δεν είχαμε ούτε λάστιχο πίναμε από το πηγάδι![]()
Τι συνέβη; Σε έπιασε και εσένα η κρίση του καπιταλισμού;δεν μπορουσα να γυρισω στα αγγλικα γραμματα κολλητε μου , εχει σπασει η οθονη απο το κινητο και δεν πιανει εκει το κουμπι ...
Ποσα αυγα μαν?Αυγά τηγανητά, μπέικον, φέτα, ψωμί μαργαρίτα, ζέρο. Μετά για γλυκό παγωτό πύραυλο rodeo.
Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ώρα να το φας αυτό εκτός για πρωινό.Αυγά τηγανητά, μπέικον, φέτα, ψωμί μαργαρίτα.

τι τσίμπησες μπρόσκι;Ποσα αυγα μαν?
Εχω γράψει μαν πιο πάνω για μεσημέρι,τωρα για βράδυ καμια πιτσα λαιτ 18 κομματια.τι τσίμπησες μπρόσκι;
3 XLΠοσα αυγα μαν?
Ναι αλλά είναι άκρως χορταστικό,Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ώρα να το φας αυτό εκτός για πρωινό.
![]()
Και δυστυχώς όχι για κάθε μέρα....3 XL
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι αλλά είναι άκρως χορταστικό,
Και όχι απλά επιβιώσαμε, μεγαλουργησαμε! Ενω η νέα γενιά καλομαθημένη, μόνο εμφιαλωμένο αρρενα με μικροπλαστικά...Μην ξεχνάς ότι μεγαλώσαμε με νερό από το λάστιχο.![]()
Αναφορά για την μείωση του συγκεκριμένου νερού.Και όχι απλά επιβιώσαμε, μεγαλουργησαμε! Ενω η νέα γενιά καλομαθημένη, μόνο εμφιαλωμένο αρρενα με μικροπλαστικά...![]()