troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 40.755
- Πόντοι
- 5.506
apo 125ml μεχρι κιλοκόκκινο ημίγλυκο δε ξέρω μλ 2 ποτήρια ήπια με το φαγητό πόσο να ήταν?![]()
apo 125ml μεχρι κιλοκόκκινο ημίγλυκο δε ξέρω μλ 2 ποτήρια ήπια με το φαγητό πόσο να ήταν?![]()
κιλό λογικάapo 125ml μεχρι κιλο
Βουτα τότε το ψωμί ή έστω την ρυζογκοφρετα ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΛΙΕΣ...Οι ελιές αντικαθιστούν το λάδι στη χωριάτικη μια χαρά
εγώ βάζω ελιές και μαύρες και αυτές τις πράσινες με το κάσιους μέσα
Τώρα μάλιστα!μπιφτέκια κοτόπουλο με λιωμένο κασέρι
πατάτες φούρνου με μπούκοβο
σαλάτα ντομάτες βιολογικές που γαμάνε με φέτα και κάπαρη
κρασί ένα από κωργιό
σταφύλια και ροδάκινα
τώρα φρέντο
δεν κάνω βούτες τι είμαι κανένας πλεμπλαίος?Βουτα τότε το ψωμί ή έστω την ρυζογκοφρετα ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΛΙΕΣ...

Σε μανάβικο δεν αφήνεις κάνα φράγκο;όχι τις ντομάτες τις πήρα από σούπερ
στο κωργιό έχουμε κήπο και αυλή...αλλά έχουμε και άλλου είδους φυτά...ο βόθρος είναι φυσικό λίπασμα είναι η μισή νοστιμιά![]()
Όχι. Από αυτούς που δεν ξέρουν να τρώνε.δεν κάνω βούτες τι είμαι κανένας πλεμπλαίος?![]()

Είσαι μέλος της ελίτ με ελλειψη λιποδιαλυτών βιταμινών σαν πληθυσμός στην Κατοχή....δεν κάνω βούτες τι είμαι κανένας πλεμπλαίος?![]()
από μανάβικο παίρνω συνήθως αλλά αυτές οι ντομάτες είναι οι αγαπημένες μουΣε μανάβικο δεν αφήνεις κάνα φράγκο;
Μην πας εσύ,στείλε το προσωπικό σου...για να μην σε απασχολεί η πλεμπα με αυτόγραφα και με το να σου πασάρει βιογραφικα...αλλά είναι κρίμα όλα τα λεφτά να τα παίρνει ένα λίγο- πολυ απρόσωπο σούπερ μάρκετ.
Έτσι το δέχομαι!από μανάβικο παίρνω συνήθως αλλά αυτές οι ντομάτες είναι οι αγαπημένες μου
βουτάω ότι μπορείς να το πιάσεις με το πιρούνιΌχι. Από αυτούς που δεν ξέρουν να τρώνε.![]()

Και το ψωμί στο λάδι της σαλάτας μπορείς να το πιάσεις με το πηρούνι....βουτάω ότι μπορείς να το πιάσεις με το πιρούνι![]()

απλά και αυτά το εφουδ τα φέρνει οπότε δε ξέρω αν σου κάνειΈτσι το δέχομαι!
δεν μαρέσει το λάδι στη σαλάτα δεν το χρειάζεταιΚαι το ψωμί στο λάδι της σαλάτας μπορείς να το πιάσεις με το πηρούνι....![]()
Θα λερωθείς πιάνοντας το ψωμί δηλαδή...;βουτάω ότι μπορείς να το πιάσεις με το πιρούνι![]()

Άλλο το ότι δεν σου αρέσει άλλο το είναι μπας κλας η βουτα μέσα στο λάδι που μπορεί να γίνει και με άλλο τρόπο εκτός από το χέριδεν μαρέσει το λάδι στη σαλάτα δεν το χρειάζεται![]()
Παίρνεις συμπλήρωμα με λιποδιαλυτές βιταμίνες;;;;;δεν μαρέσει το λάδι στη σαλάτα δεν το χρειάζεται![]()
Όπως γουστάρει ο κάθε ένας.Θα λερωθείς πιάνοντας το ψωμί δηλαδή...;
Ήρεμα ρωτάω....![]()
Και η καποτα στο σεξ για κάποιους δεν χρειάζεται....δεν μαρέσει το λάδι στη σαλάτα δεν το χρειάζεται![]()

όχι αλλά όταν βλέπω (ειδικά σε σαλάτες στο κέντρο) να βουτάνε τα βρωμοδάχτυλα τους μέσα στη σαλάτα για να κάνουν παπάραΘα λερωθείς πιάνοντας το ψωμί δηλαδή...;
Ήρεμα ρωτάω....![]()
το δέχομαι με το πιρούνι αλλά ΜΟΝΟ σε ιδιωτική σαλάτα όχι στο κέντροΆλλο το ότι δεν σου αρέσει άλλο το είναι μπας κλας η βουτα μέσα στο λάδι που μπορεί να γίνει και με άλλο τρόπο εκτός από το χέρι
Κάρφωσε λίγο ψωμί στο πηρούνι και βουτα λίγο πιο πολιτισμένα....όχι αλλά όταν βλέπω (ειδικά σε σαλάτες στο κέντρο) να βουτάνε τα βρωμοδάχτυλα τους μέσα στη σαλάτα για να κάνουν παπάρα
θέλω να πάρω τη βαριοπούλα και να αρχίζω να θερίζω![]()