Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.508
- Πόντοι
- 6.256
όχι δεν είναι τέτοιο είναι με πράσινη γέμιση φιστίκιάμα είναι με φιστίκι το λένε κρουασάν Ντουμπάι
όχι δεν είναι τέτοιο είναι με πράσινη γέμιση φιστίκιάμα είναι με φιστίκι το λένε κρουασάν Ντουμπάι
Να υποθέσω ότι το τρως με σηκωμένο το μικρό δαχτυλακι σκουπίζοντας την κρέμα που στάζει από το μουσουδι σου με μεταξένιο μαντηλάκι που έχει πάνω του τα αρχικά σου κεντημένα με χρυσή κλωστή....οι πραγματικοί άντρες που δουλεύουν στα κάτεργα δεν ντρέπονται να φάνε κρουασάν φράουλα άλλες φορές παραγγέλνω και κρουασάν φιστίκι που γαμάει![]()

ούτε δάχτυλα ούτε χέρια ούτε ζουμιά να στάζουνΝα υποθέσω ότι το τρως με σηκωμένο το μικρό δαχτυλακι σκουπίζοντας την κρέμα που στάζει από το μουσουδι σου με μεταξένιο μαντηλάκι που έχει πάνω του τα αρχικά σου κεντημένα με χρυσή κλωστή....![]()
τα τσίπουρα από που μαντσιπουρα Βατοπαιδιου,σαλατα ντοματα,αγγουρι,πρασινη πιπερια,κρεμμυδι ΛΕΥΚΟ,καμπανακια
ψαρακι δεν πινω τσιπουρα δεν μου αρεσουντα τσίπουρα από που μαν

Τα έχουμε πει αλλά δεν παρακολουθείς το νήματα τσίπουρα από που μαν

την τσιπούρα πότε την ψάρεψαν?ψαρακι δεν πινω τσιπουρα δεν μου αρεσουν![]()
νεοδημοκρατική δηλαδή?Τα έχουμε πει αλλά δεν παρακολουθείς το νήμα
είναι ευλογημένες τσιπούρες από τη Μονή Βατοπεδίου.

άμα έβαζες και κόμμα ,ψαρακι , δεν πινω τσιπουρα δεν μου αρεσουν![]()
ΛΟΓΙΚΑ φρεσκοτατη ημεραςτην τσιπούρα πότε την ψάρεψαν?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
νεοδημοκρατική δηλαδή?![]()
σαν επιταγή ημέρας?ΛΟΓΙΚΑ φρεσκοτατη ημερας
ναι στειλε μια των ΧΙΛΙΩΝ ευρωσαν επιταγή ημέρας?

Ιχθυοτροφειου δηλαδή που τις έχει ευλογήσει ο παπουλης?Τα έχουμε πει αλλά δεν παρακολουθείς το νήμα
είναι ευλογημένες τσιπούρες από τη Μονή Βατοπεδίου.

και εμπιστεύεσαι δικές μου επιταγές? πως το έπαθεςναι στειλε μια των ΧΙΛΙΩΝ ευρω![]()
φαινεσαι ΕΜΠΙΣΤΟ ατομοκαι εμπιστεύεσαι δικές μου επιταγές? πως το έπαθες![]()

Οι μοναχοί , σοβαρά δεν κάνω πλάκα μπίζνα υδατοκαλιέργεια στην ΧαλκιδικήΙχθυοτροφειου δηλαδή που τις έχει ευλογήσει ο παπουλης?![]()
όσο φρέσκια ήταν η τιπούρα τόσο γκαραντί είναι η επιταγήφαινεσαι ΕΜΠΙΣΤΟ ατομο![]()
ειναι πεντανοστιμες ομως οι καλυτερες που εχω φαειΟι μοναχοί , σοβαρά δεν κάνω πλάκα μπίζνα υδατοκαλιέργεια στην Χαλκιδική
Μάλιστα..Οι μοναχοί , σοβαρά δεν κάνω πλάκα μπίζνα υδατοκαλιέργεια στην Χαλκιδική
Συμφωνώ, έχω πάρει και την έκανα στην λαδόκολα.ειναι πεντανοστιμες ομως οι καλυτερες που εχω φαει
και οι πιο ακριβες φυσικα