χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 3.090
- Πόντοι
- 606
κοτοπουλο σουβλακι σε πιτα απο ολα τυροκαυτερη
από αυτά εγώ θέλω το παγωμένο ποτήρι αλλά ΟΧΙ την κάιζερΠολύ καλό το κασέρι πικορινο, το έριξα σε χωριάτικες χυλοπίτες με μοσχάρι κοκκινιστό
![]()
Ε ναι γιατί ΕΣΥ ξέρεις να πίνεις και να τρωςαπό αυτά εγώ θέλω το παγωμένο ποτήρι αλλά ΟΧΙ την κάιζερ![]()

Γούστα είναι αυτά, κι εμένα δεν μου αρέσουν οι γλυκιές ( αμστελ)από αυτά εγώ θέλω το παγωμένο ποτήρι αλλά ΟΧΙ την κάιζερ![]()

κάιζερ για να βγάλει αυτή τη γεύση ωριμάζει για 2 χρόνια σε βαρέλια με επένδυση αλουμινόχαρτου από μέσαΕ ναι γιατί ΕΣΥ ξέρεις να πίνεις και να τρως![]()
ε όχι άμστελ ούτε εμένα (μόνο στην δουλειάΓούστα είναι αυτά, κι εμένα δεν μου αρέσουν οι γλυκιές ( αμστελ)![]()
)Κάιζερ γαμάει ...καλά εσένα δεν σε πειράζει ο υδράργυρος που έχεις γίνει ζωντανό θερμόμετρο με τις μαλακιες που τρως ΠΟΛΥ συχνά σε πείραξε η ωρίμανση της καιζεριαςκάιζερ για να βγάλει αυτή τη γεύση ωριμάζει για 2 χρόνια σε βαρέλια με επένδυση αλουμινόχαρτου από μέσα
με χαλάει επειδή είναι σαν να πίνεις γυαλόχαρτοΚάιζερ γαμάει ...καλά εσένα δεν σε πειράζει ο υδράργυρος που έχεις γίνει ζωντανό θερμόμετρο με τις μαλακιες που τρως ΠΟΛΥ συχνά σε πείραξε η ωρίμανση της καιζεριας
2 φορές τον μήνα κάνε το μαξ...Φίσερ στελα αρτουα έπινα φουλ και τσακίρ κέφι καιζερμε χαλάει επειδή είναι σαν να πίνεις γυαλόχαρτο
1 φορά την εβδομάδα τρώω σολομό σιγά
Καλή η φίσερ πιο απαλή γεύση, ισσοροπημένη χωρίς να είναι γλυκιά ή αλμυρή.εμένα μου αρέσει η φίσερ από του σούπερμαρκετ
και με τι να το αντικαταστήσω? με kfc?2 φορές τον μήνα κάνε το μαξ...Φίσερ στελα αρτουα έπινα φουλ και τσακίρ κέφι καιζερ
Με ότι θες υγιεινό και σπιτικό....τι κφς ρεκαι με τι να το αντικαταστήσω? με kfc?![]()
Περιμένουμε αναφορά από τον πορσελάνινο θρόνο...εκλεψα ενα κιλο συκα απο το πατρικο μου το πρωι, εφαγα το μισο, και τωρα πινω εναν ΖΕΣΤΟ καπουτσινο![]()

καλούλα είναι και η μάμος άφιλτρη, η νύμφη πολύ καλή και καμιά φορά καλοκαίρι παίρνω και κορόνες και τις βάζω στην κατάψυξηΚαλή η φίσερ πιο απαλή γεύση, ισσοροπημένη χωρίς να είναι γλυκιά ή αλμυρή.
Ο Χρησταρας για όσους δεν γνωρίζουν τι θεριζοαλωνευτικη μηχανή είναι, εννοεί ΈΝΑ ΟΛΌΚΛΗΡΟ ΚΟΤΌΠΟΥΛΟ μεσα σε μια δωδεκάδα πίτες, μισό κιλό ντομάτες κρομμυδια μαϊντανα και ένα κιλό τυροκαυτερη....κοτοπουλο σουβλακι σε πιτα απο ολα τυροκαυτερη
έστω με πίτσα φανΜε ότι θες υγιεινό και σπιτικό....τι κφς ρε

Όταν υπάρχει εκλεπτυσμένος ουρανίσκος ...Κάιζερ γαμάει ...καλά εσένα δεν σε πειράζει ο υδράργυρος που έχεις γίνει ζωντανό θερμόμετρο με τις μαλακιες που τρως ΠΟΛΥ συχνά σε πείραξε η ωρίμανση της καιζεριας

Ο Χρησταρας για όσους δεν γνωρίζουν τι θεριζοαλωνευτικη μηχανή είναι, εννοεί ΈΝΑ ΟΛΌΚΛΗΡΟ ΚΟΤΌΠΟΥΛΟ μεσα σε μια δωδεκάδα πίτες, μισό κιλό ντομάτες κρομμυδια μαϊντανα και ένα κιλό τυροκαυτερη....

Επειδή η,σπόντα πάει σε μένα έγω τρώω απέξω 2 με 3 φορές τον μήνα ΘΕΩΡΗΤΙΚΕ της μπουτσαςέστω με πίτσα φαν![]()

Νύμφη τίμια αλλά μου φάνηκε αλμυρή,καλούλα είναι και η μάμος άφιλτρη, η νύμφη πολύ καλή και καμιά φορά καλοκαίρι παίρνω και κορόνες και τις βάζω στην κατάψυξη
αλλά για σοβαρές μπύρες τα πιο πολλά σμ δεν έχουν
εγώ μαγειρεύω 2 με 3 φορές το μήναΕπειδή η,σπόντα πάει σε μένα έγω τρώω απέξω 2 με 3 φορές τον μήνα ΘΕΩΡΗΤΙΚΕ της μπουτσας![]()