Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μλκ με ματιασες, έχω φάει τους γίγαντες εδώ και 19 ώρες και δεν έχω ρίξει ούτε μισό .Φέρνουνφούσκωμακλανίδι μαν![]()
Ξενερωμα...ξαναφάε για σιγουριά .Μλκ με ματιασες, έχω φάει τους γίγαντες εδώ και 19 ώρες και δεν έχω ρίξει ούτε μισό .
στανταρ εισαι χοντρουλης και ο οργανισμος σου εχει παθει οξειδωτικο στρεςςψαρονέφρι με πατάτες τηγανητές
σαλάτα χωριάτικη χωρίς
νερό 1.5Λ
σταφύλια πεπόνι φουλ

Με κουτσια μαν φυλια?ψαρονέφρι με πατάτες τηγανητές
σαλάτα χωριάτικη χωρίς
νερό 1.5Λ
σταφύλια πεπόνι φουλ
Διαφωνώ αγαπητέ,στανταρ εισαι χοντρουλης και ο οργανισμος σου εχει παθει οξειδωτικο στρεςς![]()
ψαρονέφρι είναι χωρίς λιπαρά και σαλάτα όταν λέω χωρίς εννοώ χωρίς λάδια και παπάρεςστανταρ εισαι χοντρουλης και ο οργανισμος σου εχει παθει οξειδωτικο στρεςς![]()
όχι μαν κανονικά δε μαρέσουν τα κουκούτσιαΜε κουτσια μαν φυλια?
ΔΕΝ σε πιστευωψαρονέφρι είναι χωρίς λιπαρά και σαλάτα όταν λέω χωρίς εννοώ χωρίς λάδια και παπάρες
τρέφομαι σωστά ζω καλά![]()

Δεν είναι σαλάτα αυτό ρε κατοχικολαγνε....ψαρονέφρι είναι χωρίς λιπαρά και σαλάτα όταν λέω χωρίς εννοώ χωρίς λάδια και παπάρες
τρέφομαι σωστά ζω καλά![]()
Ίσως να μην εννοούσε κουκούτσια αλλά ποδοσφαιριστή που λέγεται Κουτσια.όχι μαν κανονικά δε μαρέσουν τα κουκούτσια![]()
αυτό είναι δευτερεύον να σημάνεις τους συναγερμούς ΜΕ ΛΗΣΤΕΨΑΝΔΕΝ σε πιστευω![]()
και τι είναι?Δεν είναι σαλάτα αυτό ρε κατοχικολαγνε....
Super market ντελιβερι παίζεις;αυτό είναι δευτερεύον να σημάνεις τους συναγερμούς ΜΕ ΛΗΣΤΕΨΑΝ
ήρθε το σούπερ μαρκετ και δεν έχει τα γιαούρτια θα την πληρώσει ΚΟΣΜΟΣ
ε ναιSuper market ντελιβερι παίζεις;
Όχι ρε μάν. Γαμιουνται που γαμιουνται μπροστά στα μάτια μας. Ζητάς μισό κιλό φέτα σου βάζουν κοντά στο κιλό. Αν είσαι εκεί θα του πεις πουστη αφαίρεσε. Αν στην φέρει σπίτι θα τσακώνεται με τον διανομέα για το ότι σου έβαλε παραπάνω;ε ναι
6 γιαούρτια θα τους γαμήσω δε με ξέρουν καλά εμένα![]()
Βγήκαν οι καλικαντζαροι πάλι αδελφεΌχι ρε μάν. Γαμιουνται που γαμιουνται μπροστά στα μάτια μας. Ζητάς μισό κιλό φέτα σου βάζουν κοντά στο κιλό. Αν είσαι εκεί θα του πεις πουστη αφαίρεσε. Αν στην φέρει σπίτι θα τσακώνεται με τον διανομέα για το ότι σου έβαλε παραπάνω;
Ένα παράδειγμα έφερα. Το άλλο είναι τα γιαούρτια σου τώρα....