ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 45.957
- Πόντοι
- 6.756
Μια χαρά αδελφε λουκούμι, από ιχθυόσκαλα Κερατσινίου.ζιρο η κοκακολα ζιρο και οι γαριδες...ταλαιπωρια
Μια χαρά αδελφε λουκούμι, από ιχθυόσκαλα Κερατσινίου.ζιρο η κοκακολα ζιρο και οι γαριδες...ταλαιπωρια
πιστεύω πως αν δεν ξαναβάλετε μπουτάκια κλπ η/οι αναφορά/-ές είναι στο τσεπάκι σαςΚργλδες δεν ξαναποσταρω σε αυτο το νημα γιατι απο τοτε που αρχισα να ποσταρω μπουτακια και κωλαρακια δεν μου εχετε κανει ουτε μια αναφορα![]()
Κργλδες δεν ξαναποσταρω σε αυτο το νημα γιατι απο τοτε που αρχισα να ποσταρω μπουτακια και κωλαρακια δεν μου εχετε κανει ουτε μια αναφορα![]()
Άρπατην τώρα για τη δήλωση που έκανες.Κργλδες δεν ξαναποσταρω σε αυτο το νημα γιατι απο τοτε που αρχισα να ποσταρω μπουτακια και κωλαρακια δεν μου εχετε κανει ουτε μια αναφορα![]()
ΝαιΚργλδες δεν ξαναποσταρω σε αυτο το νημα γιατι απο τοτε που αρχισα να ποσταρω μπουτακια και κωλαρακια δεν μου εχετε κανει ουτε μια αναφορα![]()
πίτσα καπρέζε από αυτή που είχαμε και στο κωργιό
σαλάτα αγγούρι, ντομάτα, πιπεριές βούτα ρυζογκοφρέτα χωρίς λάδι
μπύρα φίσερ
ροδάκινα, βερίκοκα, σταφύλια
Με τη ρυζογκοφρετα χαλάστηκα μανγιατί μαν
Σου έριξε αναφορά ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΈΤΑ, γι αυτό.γιατί μαν
ΝαιΣου έριξε αναφορά ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΈΤΑ, γι αυτό.
το πιο ωραίο δε σας αρέσειΜε τη ρυζογκοφρετα χαλάστηκα μαν
έχω συνηθίσειΣου έριξε αναφορά ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΈΤΑ, γι αυτό.
Σουβλάκια κοτόπουλο, όχι έτοιμα, κολοκυθοκεφτέδες με γιαούρτι και sprite zero.
Με φέτα Καλαβρύτων, πιο πολλά δεν ξέρωΟι κολοκυθοκεφτέδες με τυρί ή κασέρι;
Ρυζογκοφρετα παπάρα χωρίς λάδι δεν γίνεταιπίτσα καπρέζε από αυτή που είχαμε και στο κωργιό
μπύρα φίσερ
Τα σουβλακια από που μαν νιτη?Σουβλάκια κοτόπουλο, όχι έτοιμα, κολοκυθοκεφτέδες με γιαούρτι και sprite zero.
Όχι έτοιμα, παίρνω μπούτι κοτόπουλο σε φιλέτα τα μαρινάρω από το βράδυ με ελαιόλαδο, σκόρδο, ξερό τζίντζερ, κουρκουμά, τσίλι, αλάτι και το μεσημέρι τα περνάω σε μεταλλικές σούβλεςΤα σουβλακια από που μαν νιτη?
Ωραια μανΌχι έτοιμα, παίρνω μπούτι κοτόπουλο σε φιλέτα τα μαρινάρω από το βράδυ με ελαιόλαδο, σκόρδο, ξερό τζίντζερ, κουρκουμά, τσίλι, αλάτι και το μεσημέρι τα περνάω σε μεταλλικές σούβλες
και τα ψήνω στο γκρίλ φούρνο.
Βουτα;;;;;;πίτσα καπρέζε από αυτή που είχαμε και στο κωργιό
μπύρα φίσερ