argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.006
- Πόντοι
- 16.235
Για το επόμενο λέω...Χάλασε τωρα ξυνισε πεταμα
Γαμιεται από όλες τις τρύπες η κωλοζεστη....άντε να φθινοπωριασει να στρώσουμε.καταραμένη ζέστη![]()
Για το επόμενο λέω...Χάλασε τωρα ξυνισε πεταμα
Γαμιεται από όλες τις τρύπες η κωλοζεστη....άντε να φθινοπωριασει να στρώσουμε.καταραμένη ζέστη![]()
Αν έχεις κλιματιστικό 24/7 μια χαρά είναιΓια το επόμενο λέω...
Γαμιεται από όλες τις τρύπες η κωλοζεστη....άντε να φθινοπωριασει να στρώσουμε.
Προζυμιτο ψωμί γιατί ξύνισε ρε μαν![]()
Δε μας καταλαβαίνουν οι πτωχάλες ρε μπροΑν έχεις κλιματιστικό 24/7 μια χαρά είναι![]()
μα εγώ δεν έχω για παράπονο το είπαΔε μας καταλαβαίνουν οι πτωχάλες ρε μπρο
Όταν έρχεται ο λογαριασμός ξανα'ι'δρωνεις ;;;;;Δε μας καταλαβαίνουν οι πτωχάλες ρε μπρο
ήταν γκλούτεν φρεε τουλάχιστον?Προζυμι
Τι είναι γλουτέν ρε , τίποτα πισογλεντηδες ειμεθα?ήταν γκλούτεν φρεε τουλάχιστον?
εγώ έχω κάτι παξιμάδια με προζύμι τα βάζω στη σαλάταΤι είναι γλουτέν ρε , τίποτα πισογλεντηδες ειμεθα?
Χωριάτικο ξινό με προζύμι από ξυλόφουρνο λέμε
Ελα ντε.Κουιζ: Γιατι η Ταιλανδεζικη στριτ-φουντ ειναι η πιο νοστιμη στην Ν/Α Ασια;
Δεν τρολαρω. Μου το ειπε Κινεζος σεφ στην Κινα.Ελα ντε.
Έβαλες δυσκολα θειο. Ουτε εγω τρολαρω.Δεν τρολαρω. Μου το ειπε Κινεζος σεφ στην Κινα.
Κουιζ: Γιατι η Ταιλανδεζικη στριτ-φουντ ειναι η πιο νοστιμη στην Ν/Α Ασια;
Καποιος αλλος;;;
Γιατι σου κανουν και κανενα τσιμπουκακι μαζι τα σχιστοματικα καβλακια;Καποιος αλλος;;;
τα παντα εχουν σχεση με μουνικατι σχεση με μουνι θα εχει
Δεν πλενουν ποτε τις κατσαρολες και τα γουοκ. Οταν μαζευτει "μουργα" την ξυνουν με σπατουλα και την χρησιμοποιουν σαν προζυμι για τα επομενα μαγειρεματα.Γιατι σου κανουν και κανενα τσιμπουκακι μαζι τα σχιστοματικα καβλακια;