Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.554
- Πόντοι
- 6.256
τα έχω στείλει στον νιγηριανό πρίγκηπα για επένδυσηΤα έβγαλες όλα στα νησιά Κευμαν εεε;
τα έχω στείλει στον νιγηριανό πρίγκηπα για επένδυσηΤα έβγαλες όλα στα νησιά Κευμαν εεε;
Με το κουτάλι της σούπας ανακατεύεις τη ζάχαρη στο εσπρεσσακι?
Ο χυμός σε τι ποτήρι μαν?Ερχονται δυο τοστ με τυρι και γαλοπουλα. (Οποιος ρωτησει τι τυρι εχει φαει αναφορα, ενα χρωμα τυριου μπαινει στο τοστ και δεν ειναι κασερι)
Αναμεικτο χυμο. Και επειδη θετε να μαθετε τι φρουτα μπηκαν μεσα. Αφησα την καυλα να βαλει ο,τι φρουτα γουσταρει αυτη. Δεν ρωτησα, δεν ξερω τι θα βαλει μεσα.
λίγο το θέλει μανΜε το κουτάλι της σούπας ανακατεύεις τη ζάχαρη στο εσπρεσσακι?
Αναφορα και για το κουτάλι και για το γεγονός ότι βάζεις ζάχαρη στον Εσπρέσσο
Σε πλαστικο θα το φερει.Ο χυμός σε τι ποτήρι μαν?
cheddar?Ερχονται δυο τοστ με τυρι και γαλοπουλα. (Οποιος ρωτησει τι τυρι εχει φαει αναφορα, ενα χρωμα τυριου μπαινει στο τοστ και δεν ειναι κασερι)
Αναμεικτο χυμο. Και επειδη θετε να μαθετε τι φρουτα μπηκαν μεσα. Αφησα την καυλα να βαλει ο,τι φρουτα γουσταρει αυτη. Δεν ρωτησα, δεν ξερω τι θα βαλει μεσα.
Τι γαλοπούλα μαν, βραστή ή καπνιστή;Ερχονται δυο τοστ με τυρι και γαλοπουλα. (Οποιος ρωτησει τι τυρι εχει φαει αναφορα, ενα χρωμα τυριου μπαινει στο τοστ και δεν ειναι κασερι)
pvc?Σε πλαστικο θα το φερει.

Από RGF (ρυζογκοφρετες)
Από τι νομίζεις ότι φτιάχνονται?Από ρυζογκοφρετες
Η καυλα ποια είναι ?Ερχονται δυο τοστ με τυρι και γαλοπουλα. (Οποιος ρωτησει τι τυρι εχει φαει αναφορα, ενα χρωμα τυριου μπαινει στο τοστ και δεν ειναι κασερι)
Τα παντα κανει εκτος απο σερβιτόρα. Με τα χεράκια της τα εφτιαξε. Τώρα, αν ασκεί και το επάγγελμα, δεν ξερω.Η καυλα ποια είναι ?
Σερβιτόρα ?
Δεν ρωτησα. Δεν με ενοιαζε κιολας.Τι γαλοπούλα μαν, βραστή ή καπνιστή;

Πιπ... εεε πίτες εννοώ, κάνει; Έχω πεθυμησει μια χωριάτικη σπανακόπιταΤα παντα κανει εκτος απο σερβιτόρα. Με τα χεράκια της τα εφτιαξε. Τώρα, αν ασκεί και το επάγγελμα, δεν ξερω.
Απο που η πέστροφες μαν,από λίμνη?Πέστροφα ψητή, πέστροφα τηγανιτή, σαλάτα, σαγανάκι, κολοκυθοκεφτέδες, ροζέ κρασί και πολύ νερο.
Τις ετοιμες ψηνει. Δεν νομιζω οτι ειναι και προκομμενη να ανοιγει φυλλο.Πιπ... εεε πίτες εννοώ, κάνει; Έχω πεθυμησει μια χωριάτικη σπανακόπιτα