ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.891
- Πόντοι
- 12.756
Που μαν?ελα μαν να φάμε
Που μαν?ελα μαν να φάμε
Δουλευω μανχωριό μαν
ελα μερικές μέρες να χαλαρώσεις

πω ρε πουστημπιφτέκια κοτόπουλο με ρύζι με πικάντικη μουστάρδα εκμα
σαλάτα χωριάτικη χωρίς λάδι με ρυζογκοφρέτες ρίγανη
μπύρα μάμος άφλιτρη
πεπόνι και βερύκοκα

ti se xalase broπω ρε πουστη![]()
εσυ τι λεςti se xalase bro

δεν είναι ώριμα ακόμα τα βερύκοκα?εσυ τι λες![]()
ειλικρινα θα σε δεσω πισω απο το πατινι σου και θα σου πεταω ρυζογκοφρετες στο κεφαλιδεν είναι ώριμα ακόμα τα βερύκοκα?
ελαφριές είναι δεν πονάει όλα τα έχουν σκεφτεί οι πούστηδεςειλικρινα θα σε δεσω πισω απο το πατινι σου και θα σου πεταω ρυζογκοφρετες στο κεφαλι

Τα μπιφτέκια κοτόπουλο ήταν ντελιβέρι ή έτοιμα και τα έψησες μόνος σου;δεν είναι ώριμα ακόμα τα βερύκοκα?

μιλαμε τα τριγλυκεριδια του ειναι σαν βαθμους ΦαρεναιτΤα μπιφτέκια κοτόπουλο ήταν ντελιβέρι ή έτοιμα και τα έψησες μόνος σου;
για να τα έφτιαξες δεν το νομίζω![]()

τα έπλασε ο χασάπης και τα έψησα εγώΤα μπιφτέκια κοτόπουλο ήταν ντελιβέρι ή έτοιμα και τα έψησες μόνος σου;
για να τα έφτιαξες δεν το νομίζω![]()
είμαι και νιώθω υγιήςμιλαμε τα τριγλυκεριδια του ειναι σαν βαθμους Φαρεναιτ![]()
ναιείμαι και νιώθω υγιής![]()

Αυτή την πικάντικη μουστάρδα τι την ήθελες? Μιλάμε αν δεν έχει συνηθίσει το άντερο σου τα καυτερά, θα σε πάει αίμα, δάκρυα και ιδρώτα.μπιφτέκια κοτόπουλο με ρύζι με πικάντικη μουστάρδα εκμα
σαλάτα χωριάτικη χωρίς λάδι με ρυζογκοφρέτες ρίγανη
μπύρα μάμος άφλιτρη
πεπόνι και βερύκοκα
Διακρίνω ειρωνία
ΟΧΙ βεβαιαΔιακρίνω ειρωνία

Αναλόγως το στομάχι μαν, π.χ. το δικό μου αντέχει καυτερά, όσπρια, ωμά οστρακοειδή.Αυτή την πικάντικη μουστάρδα τι την ήθελες? Μιλάμε αν δεν έχει συνηθίσει το άντερο σου τα καυτερά, θα σε πάει αίμα, δάκρυα και ιδρώτα.