argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.260
- Πόντοι
- 16.235
Δεκτον..ΜΟΝΟ μπασματι πιλαφι
Δεκτον..ΜΟΝΟ μπασματι πιλαφι
Θες 300 ευρώ βενζίνες διόδια λάδωμα στα σύνορα ξανασκέψου τοναι ειμαι ικανος να παω
πουτσα μου με κτελ θα ερθω δεν εχω αμαξιΘες 300 ευρώ βενζίνες διόδια λάδωμα στα σύνορα ξανασκέψου το
Δεν φτάνει ΚΤΕΛ στο κωργιό μόνο με ναβάρα μπορείς να φτάσειςπουτσα μου με κτελ θα ερθω δεν εχω αμαξι
θα ερθω μετα με λαντα νιβαΔεν φτάνει ΚΤΕΛ στο κωργιό μόνο με ναβάρα μπορείς να φτάσεις
Θα σε φάνε οι λύκοι
το κωργιό να ξέρεις είναι γεμάτο μερσεντές μπεμβέ και άουντι αν έρθεις με το νίβα θα νομίζουν ότι ήρθες για εργάτης στα κωράφια να κόψεις το κορτάριθα ερθω μετα με λαντα νιβα

δεν θα αργησω εχω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ λογο που θα ερθωτο κωργιό να ξέρεις είναι γεμάτο μερσεντές μπεμβέ και άουντι αν έρθεις με το νίβα θα νομίζουν ότι ήρθες για εργάτης στα κωράφια να κόψεις το κορτάρι![]()

Το πιλαφι στα Βαλκάνια που το τρώνε πολυ δεν είναι σπυρωτο.Και σπίτι η μάνα μου όταν λέγαμε ρυζι πιλαφι με Καρολίνα ήταν. Αργότερα οι νεότερες νοικοκυρές (που λέει ο λόγος) έφτιαχναν ρυζι σπυρωτο. Σα σφαιρακια για φυσοκάλαμο ναπουμε![]()
θα τα βρεις σκούρα στο κωργιό είμαι βασιλιάς δεν με αγγίζει κανείςδεν θα αργησω εχω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ λογο που θα ερθω![]()
κατι σαν τον Βασιλια της Ζοφριας ξερωθα τα βρεις σκούρα στο κωργιό είμαι βασιλιάς δεν με αγγίζει κανείς
Κι εσύ τέκνον Βρούτε;;;
Εστιάσαμε σε άλλο μπουτί σεβάσμιεΡε καριοληδες στο ίδιο πιάτο το κοτόπουλο και οι πέννες, δεν θα πείτε τίποτα;![]()
όλοι οι κωριανοί με θαυμάζουν και με σέβονται γιατί κατέβηκα αθήνα πέτυχα και κάνω τη μεγάλη ζωήκατι σαν τον Βασιλια της Ζοφριας ξερω
κατι σαν τον Βασιλια της Ζοφριας ξερω

ενταξειΓιατι τον πειράζεις;;
Επειδη ειναι καλο παιδι και επιτυχημένος ;
Με την ζηλια δεν θα πας μπροστα , να το ξερεις αυτο![]()
.....βεβαίως...αλλά πριν τον συνδυασμό αυτόν!!!Κάνε ξανά τσεκαπ καλού κακού![]()
Πω ρε πουστηΧθες Κυριακή παστίτσιο σπιτικό, του γάμησα τα ράμματα.8 κομμάτια έφαγα και ζίρο μπόλικη. Σήμερα είχε πρώτα τυρόπιτα και milko, μετά απόγευμα ένα redbull για δυνάμεις για την Ταμάρα και μετά γιουβέτσι σπιτικό με τυρί τριμμένο (πεκορίνο), ζίρο και σβήσιμο παγωτό βανίλια Μαγαδασκάρης.